Exclusiv! Cătălin Botezatu, vacanţă de lux pe un vas de croazieră: "Aveam nevoie de odihnă, dar şi de ceva care să mă inspire"

24 februarie, 2022
8 catalin botezatu croaziera celebrity edge 3 jpg jpeg

Cătălin Botezatu a mai bifat o aventură de neuitat.  De această dată, designerul a petrecut o vacanţă de poveste în Caraibe, pe cel mai avangardist vas de croazieră din lume.

Conceput tridimensional, de la primele schiţe de design până la finalizarea construcţiei propriu-zise, vasul Celebrity Edge este opera renumitului designer Tom Wright, cel care a creat şi faimosul Burj Al Arab din Dubai. Cu 29 de restaurante şi peste 4000 de opere de artă, asemenea unui muzeu plutitor, vasul reprezintă superlativul divertismentului oferit de o croazieră.

Vacanţa de o săptămână a venit pentru Cătălin Botezatu după o perioadă de filmări şi proiecte speciale şi înaintea participării la Paris Fashion Week de la sfârşitul acestei luni. Designerul mărturiseşte că simţea nevoia unei periode de odihnă.

stanga
dreapta
1 catalin botezatu avion turkish airlines 1 jpg jpeg
2 catalin botezatu avion turkish airlines lounge 2 jpg jpeg
3 catalin botezatu bahamas jpg jpeg
4 catalin botezatu croaziera celebrity edge 1 jpg jpeg
8 catalin botezatu croaziera celebrity edge 3 jpg jpeg
6 catalin botezatu croaziera celebrity edge 5 jpg jpeg

“Am programat croaziera cu mai bine de două luni înainte pentru că ştiam că va urma o perioadă foarte obositoare. Aveam nevoie de odihnă, dar şi de ceva care să mă inspire din punct de vedere artistic. Am ales un circuit în Caraibe şi Mexic, destinaţii pe care le ador”, declară Cătălin Botezatu, care a urcat la bordul vasului din Fort Lauderdale, de lângă Miami.

Opriri în Bahamas şi Mexic

Vasul a avut trei opriri de o zi. Prima, în Bahamas, unde designerul a mers pe Paradise Island şi a revăzut originalul hotel Atlantis Bahamas, inaugurat în 1998 printr-un mare eveniment la care au cântat Michael Jackson şi Grace Jones.

“În Nassau, Bahamas, am luat la pas străzile pitoreşti, colorate, ale oraşului şi am luat prânzul la un hotel boutique colonial, într-o grădină cu palmieri şi plante luxuriante, statui şi piscine romane. Apoi, am mers pe Paradise Island, la acvariul celebru din incinta Atlantis Bahamas şi pe plajele cu nisip. A doua oprire a fost în Costa Maya, Mexic, unde am mers să vizitez piramidele de la Chacchoben, ascunse în junglă, mai misterioase, mai vechi, dar şi mai frumoase, din punctul meu de vedere, decât cea de la Chichen Itza. A treia oprire a fost în Cozumel, insula unde mi-am rezervat, de această dată, o zi întreagă de stat la plajă, pe nisipul fin, printre palmieri. Au fost în total şi trei zile integrale pe vasul care ne-a plimbat pe Marea Caraibelor, printre insule precum Cayman sau Cuba, dar, chiar şi aşa, nu am reuşit să descopăr întregul vas deoarece are atât de multe atracţii încât îţi trebuie cel puţin două croaziere să realizezi acest lucru. În toate aceste zile, am avut internet de mare viteză la bord şi am putut sta conectat cu tot ce aveam de făcut profesional, mai ales că urma să am prezentări la Paris Fashion Week.”, încheie Cătălin Botezatu.Recente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg