Exclusiv! Fuego: dieta cu care a slăbit 18 kilograme într-o lună, detalii neştiute: ''Nu am făcut intervenţii de nici un fel şi nu am luat substanţe''

12 septembrie, 2019
16 youtube 1 jpg jpeg

Fuego a reuşit să slăbească spectaculos într-o perioadă scurtă de timp. Artistul a dat jos nu mai puţin de 18 kilograme într-o lună, iar de atunci stilul de viaţă adoptat arată cu totul altfel. Prezentatorul emisiunii ''Drag de România mea'' a vorbit pentru Ok! despre regimul pe care îl are astăzi.

“Am avut voinţă şi am spus STOP MÂNCĂRII! Nu a fost vreun secret major, nu am făcut intervenţii de nici un fel şi nu am luat alte substanţe. De unul singur, într-o zi, am zis că e prea mult şi că trebuie neapărat să fac ceva în acest sens. Am dat jos 18 kilograme într-o lună şi ceva, iar de atunci încerc să mă menţin. Dacă fac excese şi mănânc noaptea sau adaug şi pâine, mai pun două kilograme, apoi le dau iar jos. Pe scurt, atunci, când am fost dur şi strict, am mâncat mult mai puţin, am renunţat complet la pâine, dulciuri, fructe, cu excepţia celor de pădure şi a merelor verzi, la făinoase, grăsimi! Cred că şi acesta e unul din factorii pentru care-am slăbit atât de mult, uşor, într-un timp atât de scurt. Nu am ţinut diete, decât două-trei zile, după care am renunţat! Deci acest capitol, al programelor, al dietelor, îmi e destul de străin!”, spune vedeta TVR2 pentru OK!

Care a fost momentul în care s-a îngrăşat cel mai mult? “Atunci când nu am mai putut ţine controlul. Şi chiar dacă nu mâncam foarte mult, eram foarte stresat, cu un program denaturant şi cu mult mâncat noaptea, imaginându-mi eu că, dacă nu mănânc ziua, e mult mai bine”.

Fuego a încercat o perioadă de timp să mănânce la ore fixe, dar rezultatele nu au fost cele aşteptate.  “El poate da roade dacă ai o viaţă programată, dacă reuşeşti să te ţii de acele ore şi dacă nu faci nici acolo excese. Niciodată, nimeni, dar nimeni pe aceasta lume, din punctul meu de vedere, nu poate slăbi dacă nu renunţă la mâncare! De la aer nu se îngraşă totuşi nimeni’, adaugă artistul.

Cu toate că a exclus numeroase alimente din regimul său de viaţă, cum ar fi pîinea, la dulciuri nu a putut renunţa. “Într-un an de zile eu am mâncat maxim două pâini întregi, iar asta în momentele de excese. În cea mai mare parte am înlocuit pâinea cu un produs special, eco, fără gluten. În rest, mai gust din toate câte puţin, dacă într-adevăr mi-e poftă şi dacă nu am mâncat deja foarte mult în acea zi. Nici nu vreau să mă chinui, dar nici să ajung la greutatea la care eram anul trecut în vară. Din nefericire, dulciurile nu le-am putut elimina complet. Eu sunt un fan al dulciurilor, al prăjiturilor cu cremă, al îngheţatei şi-al tuturor torturilor. Ele fac parte din meniu. Mai rar, într-adevăr. Sau în zilele în care mănânc mai puţin. Dar chiar şi aşa, gust, nu mă vitregesc complet, pentru că viaţa trebuie să fie o plăcere, nu un chin!”, mărturiseşte solistul pentru OK!

Meniul artistului arată altfel în fiecare zi, pentru că şi programul lui este unul încărcat. ''Nu-mi seamănă zilele prea tare, pentru că, din păcate, am un program haotic, am mese haotice şi nu pot respecta 100% programe coerente. Dar, în fiecare zi mănânc brânză de vaci, mere verzi, la capitolul de gustări, mănânc carne şi salată, o supă sau o ciorbă, fără pâine şi cât mai puţin grase! Sunt zile cu peşte, iar altele în care cantitatea e mult mai mică. Sunt şi zile în care-mi fac de cap şi mânânc şi dulciuri!''Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg