Exclusiv! Geanina Ilieş: "Nu mi-a fost uşor să îl cresc pe Patrick singură, am fost şi mamă, dar şi tată"

30 septembrie, 2019
1 geanina1 jpg jpeg

A trecut prin multe greutăţi, dar, într-un fel, toate astea i-au dat putere să devină omul care este astăzi. Geanina Ilieş a povestit pentru OK! lucruri mai puţin ştiute din existenţa ei. Fosta prezentatoare TV crede că ''Ferma'', show-ul de la Pro TV, şi-a pus iremediabil amprenta asupra ei, chiar dacă a mers acolo în primul rând pentru Patrick, băieţelul pentru care, de 13 ani, joacă şi rolul de mamă, dar şi de tată. În rest, frumoasa brunetă are planuri mari, se va întoarce în televiziune cu un nou proiect.

A fost întotdeauna o fire echilibrată şi foarte puternică. S-a lovit de multe piedici, dar ele nu au doborât-o. Ba mai mult, ''Ferma'', show-ul la care a participat, a schimbat-o în totalitate. “Nu mi-a fost greu, dar nici uşor să îl cresc pe Patrick singură. Am avut părinţii alături de mine, am încercat să fiu şi mamă şi tată”, mărturiseşte Geanina pentru OK! În timp ce se lupta cu toate astea, fosta prezentatoare TV a fost nevoită să mai treacă printr-o încercare. “Mama a fost depistată cu cancer de piele, dar şi-a revenit. Cred foarte mult în Universul asta şi în Dumnezeu şi ştiu că acolo sus cineva mă iubeste şi ştie că mama e importantă pentru mine. Ne-am luptat, a făcut un tratament şi este foarte bine’’, adaugă ea.

S-a ferit însă să îi arate lui Patrick momentele ei de tristeţe.”Mi-a plăcut să îl am alături de mine. În momentele acelea citesc foarte mult şi fac mult sport. Mişcarea e importantă şi când eşti într-o depresie şi când ieşi dintr-o relaţie, poate şi când ai foarte multe datorii sau când eşti fericită, pentru că îţi menţine tonusul. Nu am spus-o în faţa oamenilor, dar am avut momente când mi-a fost greu. Cred că trebuie să ţinem cont de sănătatea noastră, e cea mai importantă, şi să ne iubim foarte mult’’, mai spune Geanina pentru OK! Vedeta a încheiat de curând şi o relaţie, dar se declară mulţimită de alegerea făcută. "Sunt singură, linştită şi mă iubesc foarte mult".

Am intrat cu 48 de kg şi am ieşit cu 59 de kg

Ferma, show-ul la care a participat, a venit ca o revelaţie şi a schimbat-o în totalitate. A făcut-o să îşi analizeze toate trăirile. “Şi-a lăsat amprenta pe sufletul meu. Am intrat cu 48 de kg şi am ieşit cu 59 de kg. Gândeşte-te la toată mămăliga, la tot rântaşul pe care îl puneam în mâncare. Dulciuri nu am avut foarte multe, dar furam zahăr şi mâncam. Zahărul creează însă dependenţă, plus că nu era un lucru normal, pe care să îl fi făcut în viaţa de zi cu zi. Dădeam totul ca să câştig duelurile de mâncare şi tot timpul speram la o oală de ciocolată. Trecând peste asta, emoţiile, viaţa pe care am dus-o acolo, toate astea şi-au lăsat amprenta. Mi-am dat seama cam după două luni ce a însemnat show-ul ăsta pentru mine. Toată această experienţă m-a întărit extrem de mult. Nici eu nu ştiam cât de puternică pot fi, şi fizic, dar şi psihic. Patrick m-a ajutat foarte mult. Mă gândeam că tot ce fac e pentru el. Singura problemă a fost că nu era lângă mine, să vorbim, să fim în contact zilnic, asta mi-a lipsit cel mai mult. M-a făcut un om mai puternic. Am învăţat să fiu mai cumpătată, să nu mai am frigiderul plin în fiecare zi, să folosesc toate produsele pe care le am, să nu cumpăr mâncare ca să ajung să o arunc’’.

După ce a ieşit din fermă şi s-a uitat pentru prima oară în oglindă a avut un şoc. “Arătam chiar bine, îmi plăcea ceea ce vedeam. Eram obişnuită cu stilul meu skinny, dar când am ajuns acasă aveam forme, iar asta nu mi se mai întâmplase decât atunci când fusesem însărcinată. Aveam 58 de kg acum 13 ani când l-am născut pe Patrick. A fost fascinant, dar nu a ţinut mult. Am început să intru în rutina mea şi mi-am dat seama că acesta este organismul meu. Nu am mai slăbit atât de mult, nu am mai ajuns la 48 de kg, dar mă menţin la 52 Sper să ajung la 54 şi să râmân acolo, pentru că e cel mai sănătos. Nu mai pot să mănânc mămăligă. Îmi plăcea, dar acum nu o mai suport. Am învăţat să gătesc foarte bine Acolo am realizat că chestia asta mă relaxează foarte mult. În ultima vreme am inventat preparate şi au ieşit foarte bineţ’’, povesteşte Geanina pentru OK!

geanina2 jpg jpeg

Chiar dacă ofertele curg, Geanina a devenit de curând Brand Ambassador pentru o firmă de cosmetice, Phyt’s, televiziunea îi lipseşte cel mai mult. “Îmi este dor de televiziune şi curând am să vă fac o surpriză, dar nu o să vorbesc acum despre acest proiect”, adaugă ea.Recente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg