Exclusiv! Horia Brenciu, totul despre căsnicia cu Alice Dumitrescu: "Chiar dacă nu sunt vinovat, nu suport să o ştiu supărată pe mine"

30 august, 2019
1 alice jpg jpeg

Horia Brenciu şi  Alice Dumitrescu formează astăzi unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Relaţia lor a început timid. El era prezentator, ea îi era producător. Cum au rezistat împreună, într-o lume a separărilor, aflăm de la vedeta Pro TV.

“Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire’’, povesteşte artistul pentru OK!

Au trecut prin multe încercări, dar au depăşit fiecare etapă. Cine lasă mai mult de la el? “Eu, bineînţeles. Glumesc. Nu am făcut o statistică. Până la urmă, unul dintre noi “lasă de la el”. Personal, chiar dacă sunt sau nu vinovat, nu suport s-o ştiu tristă sau supărată pe mine”, adaugă Brenciu.

Cei doi îşi aniversează iubirea în fiecare an, în preajma sărbătorilor. “Norocul este că aniversarea noastră e pe 24 decembrie, aşa că toată planeta sărbătoreşte relaţia noastră într-un fel sau altul’, mai spune juratul de la Vocea României.

938a3075 jpg jpeg

Preparatele gustoase pe care le găteşte Alice l-au împrietenit pe artist cu sportul. “Sunt adeptul mişcării. Nu am găsit dieta minune. Acum un an am redescoperit tenisul. Ana Bogdan, prietena mea, jucătoare profesionistă de tenis, mi-a dat racheta ei. Şi de atunci, tot încerc, să trimit cu stoicism mingile verzi peste fileu!  Glumesc. Chiar am făcut progrese şi am şi niste victorii la activ (victimele  mele sunt persoane publice importante şi nu le pot divulga numele) mă mişc, mă distrez, conversez, râd şi foarte rar mă înfurii când pierd.  Obişnuiam să-mi descarc supărarea trântind racheta pe zgura. Nu mai fac asta. Încerc să adopt tehnica Bjorn Borg: toata energia se canalizează pe serviciu. Mă rog, teoria sună bine. Sper s-o pun şi în practică’’, mai spune Brenciu pentru OK!. În rest, artistul nu şi-a impus şi alte restricţii alimentare. “N-am renunţat la nimic. Nu se vede?!  Sunt pofticios si îmi place să mănânc cu prietenii”.Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg