EXCLUSIV! Hoţii au încercat să îi spargă casa cântăreţei Ellie White. Primele declaraţii: "La 00.30, doi indivizi alergau prin curte"

15 mai, 2020
9 hotii in casa ellie white 3 jpg jpeg

Cunoscuta cântăreaţă a povestit cum în ultima noapte de izolare, prima de libertate, hoţii au încercat să îi spargă casa. Exclusiv pentru OK!, artista a povestit ce momente de panică a trăit alături de familie. 

S-a încheiat starea de urgenţă impusă din cauza coronavrusului, dar iată ce noi probleme apar. Ellie White a anunţat că ea şi familia sa au trăit azi noapte clipe dificile, hoţiii au vrut să îi spargă casa. Toţi membri erau în locuinţă: "Starea de urgenţă s-a încheiat într-un mod apoteotic. Azi noapte, în jurul orei 00.30, hoţii au incercat să intre peste noi în casă...Oribil sentiment!" 

Exclusiv pentru OK!, Ellie White a povestit cum s-a întâmplat, cum i-a văzut pe hoţi plimbându-se prin curtea casei lor. Au trăit momente tare dificile: "Azi noapte am avut parte de un eveniment foarte neplăcut. În jurul orei 00.30, în timp ce stătea pe canapeaua din living, soţul meu a auzit ceva la uşa de la terasă.

stanga
dreapta
1 hotii in casa ellie white 8 jpg jpeg
2 hotii in casa ellie white 7 jpg jpeg
3 hotii in casa ellie white 6 jpg jpeg
4 hotii in casa ellie white 5 jpg jpeg
5 hotii in casa ellie white 4 jpg jpeg
6 hotii in casa ellie white 3 jpg jpeg
7 hotii in casa ellie white 2 jpg jpeg
10 ellie white si familia 2 jpg jpeg
11 ellie white si familia 1 jpg jpeg

Cum pisica noastră mai iese noaptea pe afară şi vine mai târziu, s-a gândit că este ea, încercând să între în casă, aşa că, fără să se alarmeze, a aprins becul de pe terasă şi, când se pregătea să deschidă draperiile şi implicit uşa, a văzut doi indivizi alergând prin curte. S-a speriat foarte tare, cu atât mai mult cu cât, cu abia câteva săptămâni în urmă, acelaşi lucru li s-a întâmplat şi vecinilor de lângă.

Având patrula în cartier, au încercat să îi găsească pe hoţi dar, evident că în întuneric e mai greu. Sper din tot sufletul că oamenii să se gândească de două ori înainte să facă gesturi atât de drastice, pentru că este o experienţă oribilă, prin care sper să nu mai treacă nimeni. Norocul nostru a fost că s-au speriat şi au fugit.", a transmis artista. 

Cântăreaţa Ellie White şi familia se află în siguranţă acum, dar, probabil, nu vor uita prea repede acest moment dificil. 

7 hotii in casa ellie white 2 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg