Exclusiv! Iulia Albu vrea să adopte un copil: ”Mikaela este foarte ataşată de iubitul meu”

30 august, 2019
4 iulia jpg jpeg

Vorbeşte cu o sinceritate dezarmantă despre vedetele din showbiz, fie atunci când le critică, fie când le enumeră plusurile, dar şi despre tot ce trăieşte. Iulia Albu este mai fericită ca niciodată în viaţa pe care şi-a clădit-o după despărţirea de Mihai Albu. Iubeşte din nou, se gândeşte la căsătorie, dar lasă timpul să decidă momentul. Ba mai mult, vrea să devină din nou mamă, dar şi să adopte un copil.

“Am auzit că mă căsătoresc, poate că o să primesc şi o invitaţie la nuntă. Nu sunt la curent cu acest eveniment. Personal, nu am fost cerută de soţie. Nu e un lucru care să îmi provoace vreo agitaţie. Nu consider că am nevoie de validarea unei cereri în căsătorie pentru a fi o persoană împlinită”, mărturiseşte Iulia Albu pentru OK!.

Chiar dacă a trecut printr-un divorţ, Iulia mai crede în mariaj, în povestea aceea frumoasă dintre doi oameni. Vedeta TV este implicată într-o altă relaţie de patru ani. “Cred în căsătorie. Mi se pare că o familie există atunci când copilul are doi părinţi care sunt căsătoriţi. Dincolo de asta, nu cred că femeile din România ar trebui să aibă o aspiraţie deosebită, ci ar trebui să se concentreze pe propria împlinire profesională şi mai putin pe dorinţa de a se lega de un partener. În prima parte a vieţii este foarte greu să faci alegerea corectă şi este trist atunci când două persoane se despart şi la mijloc sunt copiii. Pentru mine cel mai important lucru este Mikaela şi binele ei. Astăzi, ea are o viaţă echilibrată şi este foarte ataşată de iubitul meu, iar asta e un lucru minunat”. De aceea, Iulia se gândeşte şi la alţi urmaşi. “Dacă o să avem gemeni o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt. Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia şi nu la distanţă’’, a mai spus ea pentru OK!

S-a lovit de multe ori de greutăţi, dar nu a cedat. “Au existat momente dificile, când am plâns, când am urlat, de epuizare am cedat fizic şi psihic, dar cel mai important e ca atunci când ai un vis să îl urmezi, oricât de greu ţi-ar fi. Cred că toate persoanele creative sunt aproape de depresie la două săptămâni”, mărturiseşte Albu.

Iulia Albu: Moda nu este chirurgie pe creier

Rolul pe care îl are astăzi în emisiunea lui Măruţă îi permite să intre în casele şi în garderoba multor VIP-uri autohtone, iar surprizele întrec orice imaginaţie.

“Fiecare zi de marţi mă surprinde neplăcut, dar există şi micile bucurii ale zilei, când găseşti o persoană care este prost îmbrăcată, dar care apare dintr-o dată într-o ţinută mai mult decât decentă. Acesta este un lucru îmbucurător. Nu este o mare problemă să nu ştii să te îmbraci, moda nu este chirurgie pe creier, iar hainele sunt doar nişte carpe. Atunci însă când eşti persoană publică şi pretinzi că îi influenţezi pe alţii trebuie să ai un minim de decenţă încât să înţelegi că trebuie să investeşti într-o persoană care ştie cum să facă aceste lucruri. În fiecare an, de la Facultatea de modă, ies cel puţin 50 de absolventi, care ar putea, cu foarte mare succes, să facă această treabă. Poate că ar trebui ca vedetele să nu mai apeleze la aceste fetiţe pe care le văd pe Instagram în lenjerie intimă, asta dacă nu îşi doresc să apară pe lista mea neagră, La Măruţă”, completează vedeta PRO TV.

iulia2 jpg jpeg

Iulia recunoaşte că cele mai mari surprize le-a avut de la persoanele cu posibilităţi financiare reduse.  “Ele înteleg care este valoarea lucrului şi investesc în lucruri vintage, de brand şi nu în lucruri de mass market care au o durată de viaţă de câteva luni şi  valoare de piaţă zero”.

Disputa frumoasei blonde cu vedetele care se îmbracă prost a trecut însă la un alt nivel. “Au existat persoane care mi-au dat mesaje de ameninţare, pe telefon, pe Facebook, pe Instagram. Consider un lucru trist că pentru cineva este un capăt de ţară faptul că o persoană îi spune că se îmbracă prost. Mi se pare grav şi că aceste persoane consideră că se îmbracă bine. Ar fi o listă foarte lungă şi mă tem să nu uit pe cineva. Nu ştiu dacă este amuzant sau trist”, menţionează Iulia Albu pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg