EXCLUSIV! Mario Fresh, după aventura Asia Express: "Nu mai plec niciodată într-o astfel de experienţă. A fost prea dur"

25 februarie, 2020
5 mario fresh si alexia eram jpg jpeg

Mario Fresh a povestit exclusiv pentru OK! Magazine cât de greu i-a fost în aventura Asia Express alături de Alex Velea. Nu vrea să mai repete această experienţă niciodată!

Timp de câteva săptămâni, Mario Fresh şi Alex Velea s-au aventurat în Filipine alături de alte opt echipe curajoase, au pornit pe Drumul Comorilor de la Asia Express. Habar nu aveau ce îi aşteaptă! Acum, după experienţa aceasta, Mario ne-a declarat că nu ar repeta, că i s-a părut foarte grea misiunea aceasta. 

A dus dorul familiei, iubitei: "Totul a fost extrem de greu în ASIA Express, dorul de familie, dorul de casă, dorul de luxul de acasă, dorul de confort. Chiar dacă Alexia stă în Londra şi eu aici, nu eram aşa obişnuit cu plecările astea lungi, deoarece ne vedeam foarte des pe Face Time şi oricum mai ajungeam unul pe la celălalt mult mai des. Stăteam acolo fără telefon, fără să ştiu ce face şi a fost cam greu. Experienţa asta nu prea m-a schimbat. Am văzut nişte locuri noi şi am fost pus în nişte situaţii noi, am ştiu, împreună cu Alex, să le luăm ca atare şi să nu ne lăsăm influenţaţi, să trecem prin ele ca nişte bărbaţi adevăraţi: Au fost nişte situaţii extrem de grele, dar au trecut, m-am întors acasă liniştit şi am mâncat mult tare (râde).

Nu mai plec niciodată într-o astfel de experienţă. Am pus punct. A fost mai dur decât mă aşteptam, mult mai dur. Am avut un an plin de foc. Am avut multe experienţe neplăcute. Totul e neplăcut acolo, n-are ce să-ţi placă. Te duci că vrei să încerci treaba asta, să îţi depăşeşti limitele. E ceva ciudat, nu ştiu cum să o descriu. M-a şocat stilul de viaţă al oamenilor. Chiar dacă sunt extrem de săraci, sunt foarte darnici şi omenoşi. Tot ce aveau ei, chiar dacă dormeau într-o grotă, împărţeau totul cu noi.", a spus Mario Fresh la avanpremiera Miami Bici. 

Şi Alexia Eram era alături de el. Ea i-a dus dorul, dar era obişnuită să stea departe de el, mai ales că a participat şi la Exatlon, la Kanal D. Ea şi-ar dori să plece într-o astfel de aventură împreună:

„A fost foarte greu şi pentru mine deşi el a fost şi la Exatlon şi eram cumva obişnuită. Problema a fost că nu a avut telefon mai deloc, nici nu puteam să vorbim, dar a trecut. Aş pleca şi eu într-o aventură de acest gen, dar doar cu el. Îl conving eu să vină cu mine."Recente pe Ok! Magazine

meghan markle 1 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg