Exclusiv! Oana Zăvoranu: Cel mai mare sacrificiu l-am făcut pentru fostul meu soţ, dar nu a meritat

5 septembrie, 2019
1 img 3326 jpg jpeg

Oana Zăvoranu s-a reîntors pe platourile de filmare pentru a fi Diva din serialul Sacrificiul. La premiera de gală a serialului produs de Ruxandra Ion, care va debuta pe 11 septembrie la Antena1, frumoasa brunetă a avut o apariţie spectaculoasă, semn că rolul din producţia care are toate şansele să devină faimoasă pare construit chiar pentru ea.

Dincolo de ecran însă, Oana îşi duce cu stoicism sacrificiile. La 15 ani de la lansarea producţiei Numai iubirea, care îi creştea numărul de admiratori, Zăvoranu regretă că a dat lumea cinematografiei pentru cea cu Pepe şi pentru o căsnicie al cărui film s-a rupt rapid.  “Cred că sacrificiul cel mai mare, pe care nu trebuia să îl fac, pentru că nu a meritat, că ştii că sunt sacrificii pe care le faci pentru că aşa au fost datele problemei, dar sunt sacrificii pe care le ai pentru că ai un om prost lângă tine, care nu te iubeşte şi care vrea să te dea înapoi, şi îţi spun cu toată sinceritatea, a fost momentul în care, în 2005 sau 2006, după Păcatele Evei, a trebuit să închei cu actoria pentru că soţul meu de la momentul respectiv nu suporta să mă pup în film cu Papi. Orice femeie îşi dă seama că a fost o răutate, o mare greşeală, pentru că în momentul acesta puteam să spun că am 20 de seriale la activ. A fost un sacrificiu pe care eu am crezut în momentul ăla că îl fac ca să îmi păstrez căsnicia. De fapt, a fost o mare prostie”, mărturiseşte vedeta Antenei 1 pentru OK!

Viaţa Oanei a fost una cu suişuri şi coborâşuri, dar lucrurile trăite au făcut-o mai puternică. “Am făcut greşeli în anumite momente de slăbiciune, aşa că a trebuit să le repar. Şi anumite lecţii a trebuit să învăţ să nu le mai repet. În viaţa tuturor ni se dau lecţii, important e să nu mai repeţi greşeala, să înveţi ceva din lucrul ăla năsol care ţi s-a întâmplat. Acum trăiesc o viaţă superbă. Am un bărbat pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, o casă frumoasă, pisicuţele noastre, un grup restrâns de prieteni, pentru că mai bine puţini, dar buni, decât mulţi şi proşti’’, mai spune Diva din Sacrificiul.

Frumoasa brunetă crede că relaţia de acum nu suportă comparaţie cu cea din trecut. “Sunt într-un loc mult prea bun în momentul asta ca să vorbesc cu răutate. Astăzi, sunt aşa de liniştită mental, nu se pot compara, e cu totul altceva”, adaugă ea pentru OK!

Cât despre piesa Îmi pasă, lansată de Pepe şi despre care se spune că o vizează în mod direct, Oana comentează discret: “Lasă, să mai mănânce şi el o pâine. Ştiu, nu sunt eu. Şi marmota învelea ciocolata în staniol. I-am transmis cântări multe. Îl înţeleg, de Fiona nu avea ce să cânte’’.

După ce şi-a făcut încălzirea pe platourile de filmare, diva plănuieşte lovituri şi la alte capitole. “Îmi merge bine, dacă îmi ajută Dumnezeu lansez al doilea parfum. În Sacrificiul, din octombrie, o să apar cu linia mea de haine. Foarte multe femei, pentru că am admiratoare şi de 14 şi de 70 îmi admirau stilul, aşa m-am gândit să fac o linie vestimentară care se adresează celor care vor să se poarte ca Oana Zavoranu’’, adaugă ea.

Oana Zăvoranu: Nu fac nimic ca să arăt aşa!

La 46 de ani, Oana Zăvoranu afişează un corp de adolescent.  Secretele ei? “Nu fac nimic deosebit ca să arăt aşa. Nu beau, nu fumeaz, dar asta dintodeauna, nu de acum. În general,  de trei ore pe săptămână, dacă îmi permite timpul, mă duc la un salon şi îmi fac niste masaje faciale, gomaje anticelulitice. Mă demachez în fiecare seara. Mă cremuiesc de bun simţ”, mărturiseşte ea pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg