Exclusiv! Paula Chirilă: "Am străbătut nişte depresii grele"

29 octombrie, 2019
6 paula2 jpg jpeg

Afişează un optimism molipsitor, dar în sufletul ei se ascund multe poveri, poate de aceea se şi spune că oamenii veseli ascund tristeţi nebănuite. Paula Chirilă a povestit pentru OK! lucruri mai puţin ştiute din viaţa ei.

Am avut foarte multe momente grele în viaţă. Nu m-am născut în puf, provin dintr-o familie sărmană. Stateam patru, cinci generaţii într-un apartament amărât, semidecomandat. Am depăşit multe momente dificile, când a murit tata, când s-a prăpădit bunicul. Când îţi moare cineva drag nu poţi să treci peste, ci înveţi să trăieşti cu asta”, spune simpatica actriţă pentru OK!

Primul job a venit pentru Paula Chirilă după terminarea liceului. “Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa.  După ce am terminat liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani. Am trăit şi foamea, nu asta voluntară pe care o fac acum, ci pe cea în care nu ai ce pune pe masă. Mâncam mămaligă cu usturoi când eram debutantă, la Oradea, şi aveam salariul mic şi nu îmi permiteam să îmi cumpăr. Mâncam slănină şi ce îmi mai rămânea prin frigider”, mărturiseşte Paula Chirilă pentru OK!

paula1 jpg jpeg

Actriţa a avut o viaţă plină de încercări, dar s-a luptat cu toate şi a mers mai departe. “Am străbătut nişte depresii grele, dar am luptat ca să trec peste. Nu am simţit să ies public cu asta, pentru că lumea te judecă aspru. Când eşti în poziţia de persoană publică pare că viaţa ta e foarte frumoasă, dar nu e. Munceşti la fel de mult, trebuie să păstrezi aparanţele. Lumea te vrea perfectă, dar nu eşti. Am avut depresii lungi, anxietate, când rămăsesem fără job, erau toate motivate. Nu au apărut din senin. Nu m-am lăsat, mi-am spus tot timpul: Să nu te laşi bătută. Mai cădeam, îmi lingeam rănile, mă închideam în casă o zi, două, trei, apoi ieşeam. Pentru mine, antidotul pentru depresie a fost să mă înconjor de lume, să ies la soare, să fiu ocupată. M-am aruncat în muncă şi mi-am găsit tot timpul ceva de făcut. Mă lua brusc câte o pasiune nouă. Aveam şi momonte în care m-aş fi lăsat păgubaşă.

Sunt om, am slăbiciuni, mă mai plictisesc, dar dacă aş lăsa toate, astea, asta mică ce ar face. Eu sunt omul care ţine o familie, cu toate cheltuielile, trei suflete, eu, Carla şi mama.Când trag linie şi văd că cheltuielile depăşesc veniturile, atunci trebuie să mai fac ceva. Am chiria de plătit’’, adaugă frumoasa blondă pentru OK!

A slăbit 15 kilograme în trei luni

Paula Chirilă a afişat la evenimentul Lamonza, care s-a desfăşurat în urmă cu câteva zile, un trup bine sculptat. Secretul ei? “Mănânc sănătos, corect, îmi ascult organismul. Mănânc aproape de toate, în afară de carbohidraţi. Nu mai mănânc pâine, dulciuri. În rest, muncesc foarte mult şi nu am timp de sport, am repetiţii, filmări. Mi-au prins bine nişte repetiţii la dansuri, la Piteşti, unde am scos un spectacol. Am slăbit şi în centrimetri, dar şi în kilograme, cu regim, cu masaje. Am dat peste 15 kilograme în trei luni. În luna iulie am început să am grijă mai mult. Am avut şi perioade în care nu mâncam nimic, un fel de post negru. Îl recomand din toată inima. S-a întâmplat să nu mănânc două- trei zile. Pe măsură ce mă obişnuiesc, o să fac şi de patru, de mai multe zile. Mai iau vitamine, minerale, mă hidratez bine”, adaugă actriţa.

După un divorţ şi o relaţie care nu a fost cea aşteptată, vedeta Antenei 1 e pregătită pentru o nouă iubire. “Sunt mai pregătită ca niciodată să accept lânga mine un om, să îl caut şi să îl verific, să văd dacă merită. De aici încolo, eu nu mai accept lângă mine oameni care nu merita. M-am aruncat, dar aşa am făcut toată viata. Mă aruncam în poveste, credeam că e Făt- Frumos, dar nu era. Noi toate facem la fel, văd asta şi la prietenele mele, dar m-am învăţat minte. O să îl întorc pe toate părţile până o să îl las să intre în viaţa mea”.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg