Exclusiv pentru OK: Eli Lăslean vorbeşte despre vizita la showroom a lui Brigitte Macron

26 august, 2017
Brigitte Macron, Eli Laslean, Carmen Iohannis jpeg

Pe agenda informală a întâlnirii dintre Carmen Iohannis şi Brigitte Macron s-a aflat şi o scurtă vizită în showroom-ul desginerului preferat al Primei Doamne a României.

image

Mult aşteptata sosire a cuplului prezidenţial francez la Bucureşti a adus cu sine şi o mare şi nesperată bucurie pentru Eli Lăslean, artizana celor trei ţinute purtate de Carmen Iohannis pe toată durata vizitei soţilor Macron în România – şi, în general, al multor ţinute oficiale din garderoba Primei Doamne.

În aceeaşi zi de 24 august, pe la orele prânzului, creatoarea de modă a fost anunţată că va primi la showroom-ul său din centrul Bucureştiului vizita lui Carmen Iohannis, însoţită de Brigitte Macron. Soţia preşedintelui francez a putut-o cunoaşte, astfel, pe cea care i-a creat rochiile omoloagei sale din România, pe care le-a admirat îndelung.

„A fost cea mai mare surpriză din viaţa mea! A fost o surpriză pe care mi-a făcut-o doamna Carmen Iohannis, fiind foarte apreciată şi felicitată pentru ţinutele pe care le poartă”, a declarat Eli Lăslean exclusiv pentru OK.

image

„M-a luat prin surprindere şi m-am dezmeticit abia acum, pentru că în câteva minute am fost gazdă Primei Doamne a Franţei, cea ce m-a emoţionat foarte tare. A fost o imensă bucurie, am o mare admiraţie pentru cultura franceză… Am întâmpinat-o în limba franceză şi i-am spus că visul meu de elevă era să fiu profesoară de limba franceză, că iubesc Franţa, că am avut şansa să am o expoziţie la Foire de Paris acum 20 de ani, că am avut şansa să fiu primită într-un rendez-vous la casa Pierre Balmain şi a început o discuţie în care domna Macron mi-a spus despre creatorii pe care îi admiră.”

„Este o doamnă extrem de plăcută, este caldă, este prietenoasă, am simţit o armonie între dânsa şi Prima noastră Doamnă. Am simţit o persoană extrem de plăcută şi de naturală. A fost genul acela de moment pe care francezii îl numesc le grand rencontre„, a mai declarat Eli Lăslean în exclusivitate pentru OK.Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg