Exclusiv! Secretele corpului perfect, dezvăluite de Barbara Isasi, solista trupei Mandinga

10 martie, 2023
Barbara Isasi, Mandinga (3) jpg

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, a descoperit cea mai bună formă de cardio care o menține în formă

Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, are un trup de invidiat și un vibe de nota zece. Artista, în vârstă de 34 de ani, este precupată, mereu, de felul în care arată și, pentru a reuși să se mențină în formă, are un program bine stabilit pe care încearcă să-l respecte cu sfințenie. Ne-a vorbit despre el, în exclusivitate.

Meditează, face sport, iubește și se antrenează cu ajutorul Tik Tok-ului. „În ultima vreme, am început să meditez. Dimineața, de obicei, fac exerciții, sport. Nu contează dacă sunt cardio sau tonifiere. Acum, m-am obișnuit să fac și meditație înainte. Trebuie să canalizăm toate energiile și cel mai bun moment, pentru mine, este cel de dimineața. Îmi place mult să dansez. TikTok-ul este noul cardio pentru mine. Iubesc foarte mult, iar iubirea mă ține așa fericită.”, a povestit vedeta.

Pe de altă parte, oricine o urmărește pe Barbara Isasi în timpul concertelor pe care le are cu trupa Mandinga, lesne va recunoaște că toată energia pozitivă pe care o dăruiește, fără limite publicului ei, îi păstrează silueta de invidiat.

„Pe lângă toate acestea, voi recunoaște și faptul că publicul meu drag, publicul pe care îl întâlnesc, de fiecare dată când am concerte cu ai mei colegi de la Mandinga, mă ajută să păstrez acest vibe sus. Este minunat cum publicul primește și dă înapoi din energie, de aceea sunt atât de recunoscătoare că există muzica în viața mea.”, a conchis Barbara Isasi.

Și, pentru că tot vorbea despre muzică, propunem să ascultăm împreună cea mai nouă piesă lansată de trupa Mandinga, „Kamasutra”, prima bachata din istoria trupei, melodie pe care vestita trupă le-a făcut-o cadou fanilor pe 14 februarie.

„Kamasutra este pentru mine una dintre cele mai speciale piese pe care le-am lansat până acum. În primul rând, este vorba despre prima bachata pe care o lansează Mandinga, și eu mă simt foarte mândră pentru că este compusă de mine. Faptul că Mandinga este o trupă de muzică latino și că bachata este în trend, ne-a inspirat să compunem și noi una! De mult voiam să avem o bachata proprie și acesta a fost momentul!”, povestește Barbara Isasi, solista trupei Mandinga.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg