Exclusiv! Silvia Lăuneanu, la un pas de tragedie. Ce a păţit artista

9 aprilie, 2020
5 silvia98 jpg jpeg

A trecut prin multe încercări, dar una ar fi putut să o coste viaţa. Astăzi, Silvia Lăuneanu o numeşte pe Cristina, prietena ei de-o viaţă, îngerul ei păzitor, iar motivul este unul cât se poate de întemeiat.

“Am fost la un pas să mă înec în copilărie, la 7 ani. Eram în ştrandul din cartierul nostru...bineînţeles in bazinul cu apă adâncă. Bazinul pentru cei mici nu mă provoca suficient. Încercam să-i arăt prietenei mele de-o viaţa o “ acrobaţie” subacvatică. Nu mi-a ieşit şi practic nu am mai avut puterea să înot până la suprafaţa. Norocul meu a fost prezenţa de spirit a Cristinei, care m-a tras de păr şi efectiv m-a salvat. Ea este îngerul meu păzitor!”, a mărturisit frumoasa brunetă pentru OK!

3 cristina7 jpg jpeg

Un al moment greu pentru Silvia a fost moartea tatălui ei. “A fost cea mai mare pierdere din viaţa mea pentru că îl iubeam enorm şi am avut o legătura cu totul şi cu totul specială. Am depăşit momentul exact aşa cum depăşesc toate situaţiile dificile. Am un soi de autoprotecţie. Reuşesc să mă mobilizez în cele mai ciudate situaţii şi să mă concentrez pe lucrul bun dintr-un mare rău. În cazul acesta mi-am spus doar că este bine că s-a stins repede şi cancerul esofagian nu l-a chinuit ani de zile’’, a adăugat fosta componentă a trupei De la Vegas pentru OK!

1 silvia5 jpg jpeg

Deşi s-a confruntat cu numeroase probleme, depresia nu a reuşit să o acapareze, dar a văzut cum acţionează această afecţiune când cea care i-a dat viaţă a primit acest diagnostic. “Nu sunt o persoană cu înclinaţie spre depresie. Nici măcar depresia postnatală nu m-a încercat, dar m-a lovit din plin prin prisma mamei mele, care toată viaţa a luptat cu ea. Eu am o viziune mult prea pozitivă, ador să râd, ador viaţa cu toate momentele ei”.Recente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg