Exclusiv! Vacanţă de vedetă: ce destinaţii au ales Iuliana Marciuc şi Adrian Enache, Virgil Ianţu şi Raluca Arvat

23 ianuarie, 2020
9 iuliana jpg jpeg

S-au distrat pe cinste! Dacă Iuliana Marciuc a ales să se relaxeze cu familia la schi, Virgil Ianţu a admirat elefanţii din Thailanda, iar Raluca Arvat s-a refugiat la munte, în căutarea zăpezii.

Iuliana Marciuc şi-a început vacanţa de iarnă într-o tabără de schi în Bansko, Bulgaria. “De 7 ani participăm la Tabăra de schi a Academiei de munte şi iniţiative ale tinerilor „Nae Popescu”. Mă bucur că David şi-a perfecţionat tehnica şi face performanţă, iar anul acesta a fost printre fruntaşi. A schiat 7 ore pe zi! L-am însoţit încă de la început şi schiez şi eu. Faptul că mi-am luxat umărul acum doi ani mă face însă să fiu mai reticientă. Intru însă o dată pe pârtie ca să îmi amintesc că schiatul nu se uită. Am făcut însă zilnic lungi plimbări pe margine pârtiei, cam trei ore pe zi”, a mărturisit prezentatoarea emisiunii “Destine ca-n filme” pentru OK!

1 iuliana1 jpg jpeg

Şi aceasta nu a fost singura vacanţă pe care vedeta de la TVR2 a bifat-o. Iuliana a petrecut sfârşitul de an alături de Adrian Enache şi fiul lor la Linz, în Austria, la finii lor. “A fost un moment inedit felul în care se marchează la ei trecerea dintre ani, fix la ora 12:00. Finii noştri stau într-o zonă de vile şi fiecare familie s-a întrecut să cumpere artificii, care de care mai scumpe, mai frumoase, mai colorate şi care să facă cel mai spectaculos foc. Din fiecare curte se înălţau alte modele. S-a creat o atmosferă extraordinară şi totul părea luminat ca în basm. A fost o feerie”, a adăugat ea pentru OK!

 

Virgil Ianţu a ales Thailanda

În vacanţele de iarnă, Virgil Ianţu alege ca destinaţie ţările în care domneşte căldura. “Aşa mai trec câteva săptămâni de frig şi de cenuşiu. Anul acesta am ales pentru prima dată Cambodia, pentru templele vechi şi frumoase, urmată de o perioadă de relaxare şi distracţie în Thailanda. Am fost alături de familie şi prieteni. A fost o vacanţă de vis cu totul.

Nu sunt omul care să stea în frig pentru nimic în lume. Am schiat o singură dată la rugamintea fiicei mele, dar am descoperit că vinul fiert de pe margine îţi oferă o senzaţie mai plăcută”, spune prezentatorul de la TVR 2 pentru OK! 

Cu ce amintiri s-a întors Virgil? “Templele din Cambodia, baia alături de elefanţi, plimbarea pe insule, în care descoperi peisaje ca din cărţile poştale, cum spunea un prieten turc”.

În această călătorie, Ianţu a reuşit să depăşească şi un moment dificil: testul cu poarta. ‘Dacă îmi întrebaţi prietenii, vor spune cu siguranţă că cel mai frumos şi amuzant moment a fost când m-am găsit eu să sar o poartă şi nu am văzut că deasupra era o mare firmă dintr-un material solid. Dacă în sezonul următor de Câştigă România nu mai sunt coerent în vorbire, de aici mi se trage”, a mărturisit el pentru Ok!

Raluca Arvat a preferat muntele

Raluca Arvat a fost plecată pentru câteva zile la munte. “Am vrut să mergem într-un loc unde să găsim zăpadă şi am fugit la Răşinari, care e aproape de Păltiniş, staţiune de schi din Sibiu. Am avut noroc, am avut parte şi de zăpadă, nu multă, dar suficientă pentru băieţelul meu Tudor, care are aproape 5 ani: s-a dat cu sania şi s-a bătut cu bulgări cu ceilaţi copii din grupul de prieteni. 

Îmi place să merg la schi, dar, din păcate, reuşesc să ajung pe partie mai rar ca atunci când stăteam în Braşov. Normal că şi Tudor a pus anul trecut schiurile în picioare şi i-a plăcut. Vom merge şi anul acesta pe pârtie în trei”, povesteşte Raluca Arvat pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg