Exclusiv! Vica Blochina: “Nu m-aş mărita niciodată cu un român”. Ce spune despre relaţia cu Piţurcă

25 noiembrie, 2019
3 blochina jpg jpeg

A trecut prin multe moment grele, dar ele au întărit-o pentru bătăliile pe care le duce astăzi. Deşi recunoaşte că are momente în care se simte singură, Vica Blochina nu îşi doreşte în momentul de faţă o relaţie. Frumoasa blondă a vorbit cu sinceritate pentru OK despre relaţia cu Piţi, Edan şi noua ei viaţă.

“Nu m-aş vedea niciodată căsătorită. Dacă voiam, mă măritam, dar în niciun caz cu un român. Acum, cu alegerile, deşi nu am nicio treabă cu politica, am înţeles că românii nu ştiu să respecte femeia. E un calvar să fii femeie în România. Dacă încearci să scoţi puţin capul eşti înjurată, huiduită. M-a oripilat ce s-a întamplat. Bărbaţii uita că au şi ei mame. E o problemă cu educaţia”, spune Vica pentru OK.

Blonda nu îşi doreşte în momentul de faţă o relaţie, pentru că se concentrează pe afacerea pe care o are şi brandul de cosmetice cu care şi-a asociat numele, Siberian Wellnes, dar e fericită că toate animozităţile pe care le-a avut cu Piţurcă au fost date uitării.

vica8 jpg jpeg

“Relaţia cu Piţi este foarte bună. Mă consider norocoasă din acest punct de vedere. Copilul chiar are tată, au o relaţie foarte frumoasă. Tot respectul pentru el şi familia lui. Îl iubesc foarte mult pe Edan. Se duce cu drag acolo’’, a mai spus Blochina pentru OK.

Edan face fotbal şi vede în tatăl lui un idol. “Este pasionat de acest sport, îi place foarte mult. Îmi doresc foarte mult să îşi urmeze pasiunea, dar să facă şi carte”.

Vica încearcă să lase în urmă greutăţile care au tulburat-o şi crede că familia ei este una întreagă astăzi, chiar dacă ea este format din Edan, un căţel şi o pisică. "Au fost câteva momente grele în viaţa mea care m-au marcat. Am aflat despre moartea tatălui meu în timp ce eram la un restaurant în România. M-a sunat mama plângând. Am crezut că s-a prăbuşit cerul, a fost ceva îngrozitor. Acel moment m-a maturizat. A fost dificilă şi perioada în care am fost însărcinată. Era greu pentru că eram singură.  În viaţa mea există acum doar copilul meu, căţelul şi o pisică, am familia întreagă. Şi afacerea pe care o cresc. Vreau să ajung departe cu ea’’, a adăugat Blochina pentru OK.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg