Exerciţiile secrete ale Milei Kunis pe parcursul sarcinii

28 mai, 2014

Cum se menţine în formă actriţa, pentru a nu câştiga kilograme inutile în plus în această perioadă? Mila are o metodă foarte plăcută, în cuplu, alături de iubitul ei şi tatăl copilului pe care îl aşteaptă, Ashton Kutcher

Cum se menţine în formă actriţa, pentru a nu câştiga kilograme inutile în plus în această perioadă? Mila are o metodă foarte plăcută, în cuplu, alături de iubitul ei şi tatăl copilului pe care îl aşteaptă, Ashton Kutcher

"Mila are o nouă abordare despre cum să ai un stil de viaţă sănătos pe parcursul sarcinii. E vorba despre lecţii de dans sportiv, de la cha cha la tango şi vals. Ea şi Ashton fac asta de mult timp şi au descoperit că acesta e cel mai bun tip de exerciţii fizice care să nu deranjeze sarcina, pe măsură ce burtica Milei creşte", dezvăluie o sursă din anturajul lor.

Simpatic e faptul că faimosul cuplu s-a lăsat inspirat în această alegere de un alt cuplu... celebru, însă, în filme. Ashton şi Mila s-au hotărât să ia lecţii de dans după ce i-au văzut pe Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence dansând într-unul dintre filmele lor preferate, "Silver Linings Playbook". "Nu fac chestii complicate. Fac mişcări uşoare, iar cursurile sunt extrem de amuzante. Şi aşa au descoperit că fac ceva diferit împreună, ca viitori părinţi, deşi Ashton se înroşeşte când mai află câte-un prieten, care râde de el pentru că s-a făcut dansator..."

Cei doi n-au dezvăluit, încă, nici sexul copilului (se zvoneşte că e fetiţă), nici data în jurul căreia Mila trebuie să nască. "Ar trebui ca în curând să renunţe la lecţiile de dans, pentru că se apropie de termen", a declarat aceeaşi sursă pentru RadarOnline.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg