Experienţă de neuitat! Adora a făcut parasailing în Portugalia

26 august, 2015
Adora a facut parasailing jpeg

Solista care era să moară într-un accident de maşină în Italia, unde a realizat mai multe şedinţe foto, a petrecut o nouă vacanţă de vis în Portugalia, unde s-a apucat de sporturi extreme.

image

Nu este prima oară când în vacanţele sale, solista care a lansat piese precum „Up Now” şi „Sentimente evidente”, face sporturi extreme. După ce a fost în Spania şi a făcut rafting, alături de o gaşcă de şase bărbaţi antrenaţi şi obişnuiţi cu acest sport periculos care se desfăşoară pe ape repezi, solista a repetat experienţele, însă în Portugalia.

image

Alături de altă gaşcă s-a încumetat şi a făcut caiac pe ape repezi alături de mai mulţi turişti din Portugalia. Experienţa a fost una periculoasă, însă a lăsat teama deoparte şi a reuşit să ducă la bun sfârşit călătoria pe apele învolburate. Pentru acest experiment a avut nevoie şi de echipament special pe care l-a purtat în această expediţie.

image

Iar aceasta nu a fost singura aventură plină de adrenalină, căci solista a mai încercat ceva. În timpul unei călătorii pe mare a făcut parasailing, adică a zburat cu paraşuta trasă de o barcă în mers. Cel care face acest sport se numeşte parascender. Solista şi-a postat câteva fotografii pe o reţea de socializare şi a scris “Sunt o pescăruşă”. Experienţa a fost una de neuitat pentru Adora, care a promis că o va repeta. Din păcate, vacanţa s-a terminat pentru ea şi se va întoarce la concerte şi la înregistrarea noii ei piese, pe care o va lansa toamna aceasta.

image


Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg