Experienţa Survivor s-a încheiat pentru Cătălin Zmărăndescu. Faimoşii au fost şocaţi de decizia publicului

23 martie, 2022
1 cata jpg jpeg

Cătălin Zmărăndescu este cel mai recent eliminat concurent din competiţia Survivor.

Decizia publicului i-a lăsat pe Faimoşi fără cuvinte marţi seara, în Consiliul de eliminare. Nimeni nu se aştepta să plece Cătălin, concurentul care avea mereu grijă să îi pună la punct pe colegi, să îi disciplineze.

Dorinţa comună a componenţilor tribului Faimoşi nu s-a concretizat, căci TJ Miles rămâne în concurs. La momentul citirii verdictului, toţi au rămas uluiţi de perspectiva că un coleg puternic pleacă.

Cătălin Zmărăndescu s-a remarcat în concurs prin ambiţie, tenacitate, dar şi duritate şi intransigenţă. În repetate rânduri a spus că singurul prieten din concurs este Elena Chiriac, cu care se purta ca şi cu o fiică. E posibil ca celebrul luptător să fi fost taxat de public, după ce a avut o ieşire urâtă la cea mai recentă înfrângere, şi-a scos bandana roşie, a dat cu ea de pământ şi a spus că vrea acasă, că nu e obişnuit să piardă, că s-a săturat de pierderi şi că nu mai vrea să facă parte din tribul Faimoşilor.

Declaraţiile sale făcute evident la nervi au fost taxate atât de colegi, care s-au considerat jigniţi, dar şi cel mai probabil de fanii de acasă.

Aşadar, Zmără şi-a stins flacăra de competiţie cu bucuria de a se duce acasă, la familie. În proba de marţi, Faimoşii au înregistrat şi o victorie, după multe zile şi s-au putut bucura de recompensa comunicării, pentru prima dată în această ediţie. Ca de fiecare dată la căsuţa amenajată de sponsorul emisiunii, concurenţii s-au delectat cu fructe şi au plâns zdravăn de emoţie că intră în legătură cu energia de familie, energia de acasă.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg