Experienţe la super like alături de 5GANG şi Huawei: Un super videoclip pe locul 1 în trending şi multe surprize pentru iubitorii de tehnologie

13 noiembrie, 2020
1 poza1 jpg jpeg

Într-o perioadă în care suntem departe de activităţile care ne oferă doza de divertisment de care avem nevoie, printre care se numără şi concertele trupelor noastre preferate, tehnologia face posibilă această experienţă, chiar şi din faţa ecranelor. Cel mai aşteptat concert 5GANG, powered by Huawei, a avut loc sâmbătă, 7 noiembrie, începând cu ora 19:00, pe canalul oficial de YouTube al trupei. 

Muzică, divertisment, tehnologie şi energie. Într-un cuvânt: DISTRACŢIE. Iubitorii de tehnologie şi divertisment s-au bucurat de o super experienţă alături de 5GANG şi Huawei, chiar din confortul propriei case, alături de familie. Un concert mult aşteptat, făcut posibil prin intermediul tehnologiei şi al smartphone-ului care a cucerit generaţia tânără: HUAWEI P smart 2021. La fel cum membrii 5GANG au reuşit să se poziţioneze pe primele locuri în trending pe YouTube, datorită stilului fresh şi necovenţional pe care îl abordează cu fiecare ocazie.

În timpul concertului, a fost dezvăluit şi noul videoclip 5GANG, mult aşteptat de generaţia tânără. În doar câteva zile de la lansarea oficială, noua piesă 5GANG powered by Huawei, FORTZINNI, se află deja pe primul loc în trending pe YouTube.

“Piesa FORTZINNI se bucură deja de un mare succes pe YouTube. Suntem pe locul 1 în trending şi am depăşit deja pragul de un milion de vizualizări. Noul videoclip este un mix între abordarea fresh cu care v-am obişnuit deja, tehnologie şi multă energie. Piesa a fost foarte aşteptată de public şi ne bucurăm că am reuşit să o cântăm, în premieră, în timpul concertului powered by Huawei, după multe luni în care nu am mai avut ocazia să fim pe scenă în faţa celor care ne ascultă şi ne urmăresc.”, a declarat Selly, Vlogger şi membru 5GANG.

3 poza8 jpg jpeg

În timpul concertului, Huawei şi 5GANG au lansat încă o serie de surprize pentru participanţi: concursuri cu premii ideale pentru creatorii de conţinut şi vlogerii la început de drum. Este vorba despre două smartphone-uri HUAWEI P smart 2021, a cărui imagine sunt chiar 5 membrii ai trupei 5GANG: Selly, Pain, Gami, Dia şi Mădălin. Doi dintre participanţii care au răspuns corect întrebărilor lansate în timpul concertului se bucură deja de specificaţiile de ultimă oră ale telefonului.

Echipat cu un ecran Full HD de 6.67 inci, noul smartphone HUAWEI oferă o experienţă de vizionare captivantă, fără margini. HUAWEI P smart 2021 asigură calitatea unui vârf de gamă, garantează o durată de viaţă excelentă a bateriei, precum şi o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieţii şi să îl surprindă aşa cum se cuvine.

În prezent, oamenii nu mai folosesc smartphone-urile doar pentru apeluri şi mesaje, ci şi pentru divertisment şi productivitate, pentru a se bucura mai mult de experienţe diverse. De aceea, HUAWEI P smart 2021 dispune de tehnologia HUAWEI SuperCharge de 22.5W, care permite o încărcare rapidă a smartphone-ului, astfel că utilizatorii pot rămâne conectaţi şi productivi pentru mai mult timp. Cu doar 10 minute de încărcare, smartphone-ul poate funcţiona timp de două ore.

HUAWEI P smart 2021 este disponibil în trei culori atrăgătoare: Crush Green, Blush Gold şi Midnight Black. Cele trei nuanţe completează cu succes orice stil de viaţă şi cuceresc chiar şi cele mai pretenţioase gusturi în materie de estetică.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg