Explică de ce a numit-o cea mai falsă persoană din showbiz! Războiul se ascute între Vica Blochina şi Oana Roman, de la vacanţe împreună, au ajuns la cuţite

8 iulie, 2021
1 fotojetvicaoana jpg jpeg

Nu se mai ascund, războiul e pe faţă! Vica şi-a detaliat acuzele, iată de ce a numit-o ”falsă” pe fata lui Petre Roman.

Prietenia ce părea atât de frumoasă între cele două s-a oprit brusc. Între ele în urmă cu câteva luni, pentru presă acum o săptămână, când Blochina a dezvăluit în premieră la ”Teo Show” că Oana Roman este marea ei dezamăgire, că regretă că i-a fost prietenă şi că este cea mai falsă persoană din showbiz. Curios, dar şi prezentatorul emisiunii, Bursucu, a fost de acord cu afirmaţiile Vicăi. Desigur, nu la aceeaşi intensitate.

Ce s-a întâmplat de fapt între cele două foste prietene? De la vacanţe împreună, au ajuns la cuţite!

stanga
dreapta
2 oana roman si vica jpg jpeg
1 fotojetvicaoana jpg jpeg
4 vica blochina jpg jpeg
5 oana roman 2 jpg jpeg
6 vica png png
7 oana roman1 jpg jpeg

Cancan a chestionat-o pe Vica, în legătură cu acest subiect. Iată ce au aflat jurnaliştii de la sursa menţionată:

”Când am fost în Egipt, i-am spus că exagerează cu Photoshop-ul. S-a luat de mine şi mă făcea tâmpită. Îmi spunea că îşi face nu ştiu ce la faţă, atât. I-am spus că, în pozele pe care le are, pare mai slabă ca mine, nu cred că-şi dădea seama".

"A făcut Sorbona şi se milogeşte la toată lumea, că nu are bani, că nu are maşină, că nu are nu ştiu ce… Am dus-o de mână şi i-am arătat pas cu pas ce trebuie să facă şi cu hainele şi cu tot. Oana  îşi făcuse un plan  bine conturat".

"Când ne-am întors din Egipt, acolo unde am petrecut ziua ei de naştere, Oana m-a rugat să vin cu ea la mare, în Mamaia, pentru că nu avea cu cine să meargă, dar ea, de fapt, avea deja scenariul făcut. Fără să ştiu despre ce este vorba, s-a combinat cu un individ, s-a pozat în maşinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius".

"Eu nu ştiam nimic despre acel bărbat. Ajunsă acasă, Marius a aşteptat-o şi i-a cerut să se împace cu el pentru că o iubeşte, iar eu am picat la mijloc. Oana s-a folosit de mine şi i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ. Evident, a început să mă înjure şi să-mi arunce cuvinte urâte. Oana s-a folosit de mine şi eu am picat la mijloc între ei doi şi Marius m-a înjurat pe la toate colţurile. Nici până în ziua de azi nu am primit explicaţii din partea Oanei", a spus Vica Blochina pentru Cancan.

Oana Roman nu a dorit să comentez subiectul, după ce a fost contactată de Cancan pentru dreptul la replică şi a explicat că dacă va fi necesar, se va ajunge în instanţă.

În primăvară, aflate în vacanţă, Oana scria pe Instagram: ”O zi perfecta ! PERFECTA! Vica Blochina mi a făcut o surpriza , mi-a luat cele mai minunate flori, vremea e superba, resortul de vis. Cea mai frumoasa aniversare a mea din ultimii ani. Primesc atâtea mesaje încât îmi este imposibil sa răspund azi tuturor. Ma înclin!”

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg