Explore more cu Marius Copil: Care este gadget-ul alături de care se antrenează şi cum arată momentele lui preferate de relaxare?

15 decembrie, 2020
4 123918277 4153033038046338 1341636704866406889 n jpg jpeg

Cât de important este să rămâi la curent cu activitatea ta fizică şi starea de sănătate permanent? Cât de mult contează să ştii când ai nevoie de o pauză şi cât de util este un smartwatch performant atunci când vine vorba despre calitatea somnului tău?

Aflaţi răspunsurile de la Marius Copil, care a decis să împărtăşească cu noi tips&tricks utile despre importanţa tehnologiei în viaţa unui sportiv. 

1.       Ce activitate ai încercat, în premieră,  în anul 2020 ?

Nu spun niciodată NU provocărilor, pentru că ele mă fac ceea ce sunt, ele mă fac mai puternic. Aşa că anul acesta am spus DA cu mult entuziasm provocării Speed Test Challenge, lansată de Huawei şi am simţit adrenalina la cote maxime pe circuitul de la Adâncata împreună Racing Academy, Dani Oţil şi Cătălin Cazacu. Mai multe despre experienţă am povestit şi pe blog-ul meu. Abia aştept să văd cu ce o să mă surprindă şi 2021! (Zâmbeşte)

2.       Cum monitorizezi antrenamentele zilnice cu ajutorul HUAWEI WATCH GT2 Pro ?

Este foarte important, ca sportiv de performanţă, să îţi monitorizezi permanent toate datele legate de starea ta de sănătate: ritm cardiac, respiraţie, calitatea somnului sau nivelul saturaţiei de oxigen din sânge, iar HUAWEI WATCH GT 2 Pro îmi îndeplineşte şi chiar depăseşte toate aşteptările din acest punct de vedere. Nu întâmplător este cu mine peste tot.

Un al atu important al acestui device este monitorizarea calităţii somnului. Pentru a fi în formă maximă trebuie să mă asigur că sunt odihnit, iar HUAWEI WATCH GT 2 Pro este la încheietura mea chiar şi noaptea, pentru a-mi spune, imediat cum mă trezesc, dacă somnul meu a fost unul linştit sau mai puţin liniştit.

2 img jpg jpeg

3.       Ce modalitate preferi pentru a te relaxa şi a scăpa de stres?

Ori de câte ori simt nevoia de relaxare (atunci când HUAWEI WATCH GT2 Pro ma informează despre nivelul ridicat de stres), mă bucur de activităţile preferate alături de familie, fie acasă, fie undeva în natură, pe un traseu montan. Astfel de momente mă deconectează complet. Funcţionează la fel de bine şi playlist-ul preferat, un ceai bun, un serial sau exerciţiile de respiraţie disponibile pe ecranul ceasului.

3 marius copil 2 jpg jpeg

 4.       Cum te ajută HUAWEI WATCH GT2 Pro să te bucuri de natură?

Cu o simplă mişcare a încheieturii, pot afla când răsare soarele sau când apune, pentru a mă bucura din plin de experienţa mea în natură şi pentru a-mi organiza activităţile aşa cum îmi doresc. Ceasul mă avertizează şi atunci când vremea se schimbă brusc şi mă ajută să mă orientez, cu ajutorul funcţiei GSP. Nu doar un antrenor personal, ci şi un ghid pe care mă pot baza cu încredere.

O grijă în minus este adusă şi de autonomia extraordinară a bateriei, care mă ajută să uit de stresul pe care l-ar putea provoca bateria descărcată în mijlocul naturii. (Râde)



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg