Extravaganţe de proapătă mamă. Ce îi aşteaptă acasă pe gemenii lui Beyonce?

19 iunie, 2017
The 59th GRAMMY Awards   Show jpeg

Beyonce şi Jay Z formează unul dintre cele mai bogate cupluri din lume, ba mai mult, conform topului făcut de Forbes, sunt desemnaţi primul cuplu din showbiz, în topul listei ca avere. Artiştii în vârstă de 35, respectiv 47 de ani, le-au urat bun venit pe lume gemenilor acum câteva zile, astfel familia Carter s-a mărit cu încă doi membri, pe lângă fetiţa de 5 ani, Blue Ivy.

image

Dacă naşterea a fost ţinută în secret, iar vedetele au cheltuit sume exorbitante pentru confortul lui Beyonce, dar şi pentru securitate şi naşterea în siguranţă a micuţilor, se pare că euforia proapeţilor părinţi nu se opreşte aici, căci acasă toate lucrurile sunt puse la punct în aşteptarea copiilor. Bey şi Jay Z nu se dau în lături de la a da cu banii în stânga şi în dreapta pentru micuţii lor, până la urmă sunt putred de bogaţi şi vor să le ofere gemenilor tot ce-i mai bun. Nu-i de mirare că familia Carter a amenajat pentru copii, se pare că vorbim despre un băieţel şi fetiţă, o cameră ca-n poveşti, dotată după ultimele standarde.

Au aranjat pentru gemenii lor o cameră de lux.

Micuţii au venit pe lume săptămâna trecută, în mare secret,  într-un spital din Los Angeles, iar Beyonce a fost tratată ca o adevărată zeiţă, căci, până la urmă, este una dintre cele mai bogate artiste din lume şi a născut pentru a doua oară, de data aceasta gemeni.  Numai anul trecut Bey şi soţul său au câştigat 147 de miliaone de dolari din muzică, publicitate şi alte afaceri, aşa că pruncilor lor li se cuvine ce-i mai scump. Şi cum familia se măreşte, cei doi soţi s-au gândit că este nevoie de o casă mult mai mare, aşa că au dat 120 de milioane de dolari pentru o vilă somptuoasă în cartierul Bel Air din LA, dotată cu patru piscine, opt dormitoare şi geamuri antiglonţ. Beyonce şi Jay Z au cheltuit jumătate de milion de dolari pe o cameră pentru nou născuţi foarte generoasă: "Bey şi Jay au dărâmat un zid dintre două dormitoare pentru a crea o cameră mai mare", a declarat o sursă. "Vor avea pătuţuri la fel, balansoare şi pereţi cu un design unic, în valoare de 30.000 de dolari şi un sistem audio de 50.000 de dolari."

Formează cel mai bogat cuplu din showbiz din lume, iar copiii se vor bucura de confortul unei case ca-n poveşti.

Pe lângă asta, Beyonce a comandat o pictură murală pe tavan în valoare de 20.000 de solari, completată de o serie de stele strălucitoare, practic gemenii bucurându-se de propriul planetariu: "Este incredibil. Este o întreagă galaxie în cameră." Conform Daily Mail, camera va fi mobilată cu dulapuri personalizate, făcute la comandă, un şemineu şi propriul cinematograf. 

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg