Extrem de adorabil! David Beckham, cel mai grijuliu tătic!

14 ianuarie, 2015
david beckham si harper 0 jpeg

De-a dreptul adorabil!!! Deşi era o zi destul de posomorâtă în Londra, David Beckham şi fetiţa lui Harper au petrecut o după-amiază pe cinste. Mândru nevoie mare, tăticul Beckham s-a plimbat prin ploaie de dragul fetiţei sale care voia să se plimbe cu trotineta.

De-a dreptul adorabil!!! Deşi era o zi destul de posomorâtă în Londra, David Beckham şi fetiţa lui Harper au petrecut o după-amiază pe cinste. Mândru nevoie mare, tăticul Beckham s-a plimbat prin ploaie de dragul fetiţei sale care voia să dea o tură cu trotineta.

Surprinşi de paparazzi, cei doi par că se distrează de minune, în ciuda condiţiei meteo capricioase care le ameninţa distracţia. Singurele momente în care cei doi s-au oprit a fost atunci când David a vrut să verifice dacă micuţa Harper este în regulă.

image

Şi dacă te gândeai că aceste imagini nu pot fi mai sweet decât atât, află că, la un moment dat, David s-a aplecat asupra micuţei pentru a o curăţa la guriţă. Iar reacţia tatălui său nu a deranjat-o deloc pe fetiţa de trei ani, semn că este învăţată cu astfel de grijă din partea tatălui său.

După cum era de aşteptat, aceste poze au devenit deja o isterie în media online, multe admiratoare declarându-se cucerite de această latură a lui David Beckham.

Iar la capitolul vestimentaţie, cei doi au excelat, semn că şi mămica Victoria Beckham a avut o contribuţie. Dacă Beckham a purtat o ţinută sobră, închisă la culoare, micuţa Harper era îmbrăcată în culori vesele.

Day out with daddy! David Beckham takes Harper out for a scooter ride in London http://t.co/48XiHeKefM pic.twitter.com/AAvTi1WouD — Daily Express (@Daily_Express) January 13, 2015

Day out with daddy! David Beckham takes Harper out for a scooter ride in London http://t.co/48XiHeKefM pic.twitter.com/AAvTi1WouD

— Daily Express (@Daily_Express) January 13, 2015Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg