Au fost anunțați cei 12 faimoși care intră în competiția Survivor. Surprizele noii ediții 2023

16 decembrie, 2022
11 daniel pavel survivor romania domnul dan pro tv 10 jpg jpeg

Fanii Survivor nu mai au mult de așteptat. Emisiunea lor preferată revine la Pro Tv din ianuarie 2023.

Pe platforma VOYO a postului Pro Tv a fost dezvăluită, în premieră, lista faimoșilor Survivor care ne vor încânta la anul.

Lista concurenţilor de la competiţia care va avea loc în Republica Dominicană cuprinde foşti sportivi, artişti şi influenceri, scrie Pagina de Media. Aceștia sunt: Carmen Grebenișan, influencer, Jorge, cântăreț și prezentator, Ada Dumitru, actriță, Ionuţ Iftimoaie – fost luptător K1, Maria Constantin – solistă muzică populară, Remus Boroiu – antrenor de fitness, Bianca Patrichi – dansatoare şi coregrafă, fostă concurentă la „Românii au talent”, Doc – Vlad Munteanu – artist hip-hop, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu – fost jurat la „Imperiul Leilor”, Ştefania Stănilă – fostă gimnastă și Gheboasă, care e cântăreț.

Așadar, domnul Dan va alinia la start în Republica Dominicană, la Survivor, în ianuarie, acești concurenți care promit să facă și mai mult spectacol decât cei din prima ediție de când Pro Tv este gazda concursului.

Daniel Pavel ne-a acordat anul acesta un interviu în exclusivitate.

”Nu am privit niciodată filmările ca pe o vacanţă. Dominicana arată ca o carte poştală de vacanţă exotică, însă proiectul „Survivor” este exact contrariul. Şi găsesc acest lucru minunat, ca job, exact cum e personalitatea mea, ca profesionist de televiziune şi ca om. Ca fire sunt un călător-explorator, nu un turist. La fel ca toţi ceilalţi colegi implicaţi în producţia acestui proiect impresionant, tratez fiecare zi ca pe una de muncă. Da, am avantajul ca ziua mea de muncă să înceapă cu soarele puternic, poate cu briza mării şi cu valurile puternice, şi să se încheie cu un cer înstelat care spune câte o poveste, dar asta nu înseamnă că orele de filmări sunt mai scurte. De asemenea, când nu filmăm ceva, nu înregistrez voci sau nu pregătim surprize pentru conturile noastre sociale (sper că aţi văzut filtrele şi gif-urile special pregătite pentru acest sezon), profit de timpul rămas pentru a face sport, pentru a vorbi cu cei care mă aşteaptă acasă sau pentru a mă pune la curent cu ceea ce se mai întâmplă în lume.”, ne-a mărturisit domnul Dan.

Acum și lui îi va fi mai greu, căci lasă acasă o iubită de care a fost nedespărțit de când a revenit în România.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg