Familia lui Adrian Năstase, pe "mood de vacanţă", în Grecia

4 iulie, 2022

Fostul premier al României îşi petrece vacanţa pe litoralul elen, împreună cu soţia sa şi familia fiului său mai mare.

Adrian Nastase in Grecia jpg

Timp de câteva zile, fostul politician Adrian Năstase a plecat la vecinii greci pentru un sejur estival, unde se bucură în voie de briza ce vine dinspre Marea Egee. Împreună cu el şi soţia sa, Dana, se află, ca de multe ori, şi fiul său cel mare, Andrei Năstase, soţia acestuia, Bianca (fostă Ciuvăţ), şi cei doi băieţei ai lor, Nicolas și Filip-Mihail (care în august va împlini 3 ani).

Dacă Andrei şi Bianca au mai postat fotografii din vacanţă, fostul premier al României a fost cel care a dat detaliile, într-o postare făcută pe blogul personal, alături de un instantaneu în care pare chiar foarte relaxat.

„Sunt pentru câteva zile de vacanță, în Grecia. Cu Dana, Andrei, Bianca și cei doi nepoți. Stăm la un fel de mini hotel-pensiune, la o oră distanță de Salonic", spune Adrian Năstase în postarea sa de pe blog. "Nu sunt foarte mulți turiști. Apa mării e foarte plăcută, deși pe țărmul mării temperatura este destul de ridicată. Citesc și stau la umbră. Seara mergem la un fel de tavernă cu peste pescuit proaspăt. Din țară nu sunt prea multe știri. E un mood de vacanță”, a mai dat fostul politician câteva detalii despre atmosfera de pe ţărmul elen.

Pentru Andrei şi Bianca Năstase, aceasta nu e prima escapadă litorală, cei doi mai fiind văzuţi la plajă şi în aprilie, dar şi în luna mai ale acestui an. Şi, cu siguranţă, vor mai bifa câteva astfel de călătorii estivale.

Mihnea Nastase si sotia lui Corina de ziua ei jpg

În ceea ce-i priveşte pe Mihnea Năstase, mezinul familiei, şi pe soţia acestuia, Corina (fostă Corolevschi), ei călătoresc în alte destinaţii, preponderent în Italia şi Franţa, iar azi chiar e un moment special, Corina serbându-şi ziua de naştere, cu siguranţă într-un loc de suflet. Poate chiar pe litoralul nostru, unde aveau un business cu un glamping pe plaja Corbu.

FOTO: Instagram, blogul personal



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg