Familia lui Adrian Năstase, pe "mood de vacanţă", în Grecia

4 iulie, 2022

Fostul premier al României îşi petrece vacanţa pe litoralul elen, împreună cu soţia sa şi familia fiului său mai mare.

Adrian Nastase in Grecia jpg

Timp de câteva zile, fostul politician Adrian Năstase a plecat la vecinii greci pentru un sejur estival, unde se bucură în voie de briza ce vine dinspre Marea Egee. Împreună cu el şi soţia sa, Dana, se află, ca de multe ori, şi fiul său cel mare, Andrei Năstase, soţia acestuia, Bianca (fostă Ciuvăţ), şi cei doi băieţei ai lor, Nicolas și Filip-Mihail (care în august va împlini 3 ani).

Dacă Andrei şi Bianca au mai postat fotografii din vacanţă, fostul premier al României a fost cel care a dat detaliile, într-o postare făcută pe blogul personal, alături de un instantaneu în care pare chiar foarte relaxat.

„Sunt pentru câteva zile de vacanță, în Grecia. Cu Dana, Andrei, Bianca și cei doi nepoți. Stăm la un fel de mini hotel-pensiune, la o oră distanță de Salonic", spune Adrian Năstase în postarea sa de pe blog. "Nu sunt foarte mulți turiști. Apa mării e foarte plăcută, deși pe țărmul mării temperatura este destul de ridicată. Citesc și stau la umbră. Seara mergem la un fel de tavernă cu peste pescuit proaspăt. Din țară nu sunt prea multe știri. E un mood de vacanță”, a mai dat fostul politician câteva detalii despre atmosfera de pe ţărmul elen.

Pentru Andrei şi Bianca Năstase, aceasta nu e prima escapadă litorală, cei doi mai fiind văzuţi la plajă şi în aprilie, dar şi în luna mai ale acestui an. Şi, cu siguranţă, vor mai bifa câteva astfel de călătorii estivale.

Mihnea Nastase si sotia lui Corina de ziua ei jpg

În ceea ce-i priveşte pe Mihnea Năstase, mezinul familiei, şi pe soţia acestuia, Corina (fostă Corolevschi), ei călătoresc în alte destinaţii, preponderent în Italia şi Franţa, iar azi chiar e un moment special, Corina serbându-şi ziua de naştere, cu siguranţă într-un loc de suflet. Poate chiar pe litoralul nostru, unde aveau un business cu un glamping pe plaja Corbu.

FOTO: Instagram, blogul personalRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg