Familia lui Bruce Willis este îndurerată la ceas aniversar, chiar când actorul a împlinit 68 de ani

20 martie, 2023
Familia extinsă l-a sărbătorit cu mare fast acum trei ani
Familia extinsă l-a sărbătorit cu mare fast acum trei ani

Este prima zi de naștere a lui Bruce Willis de când a fost diagnosticat cu demență. Actorul a împlinit 68 de ani, ocazie cu care soția Emma Heming Willis s-a adresat fanilor îndrăgitului star.

Familia lui Bruce Willis este măcinată de durere, de când au aflat că vedeta nu suferea de afazie, ci chiar de demență, un diagnostic dur. Emma Heming Willis și-a făcut un obicei de a intra în direct pe Instagram, pentru a transmite noutăți legate de Bruce Willis. Dacă în urmă cu puțin timp le transmitea paparazzi-lor să-l lase în pace pe actor și să nu îl strige pe stradă, acum a vorbit la ceas aniversar despre durerea ce tronează în familie, de când actorul devine din ce în ce mai îndepărtat de ei.

Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg

”Văd luminița de la capătul tunelului și mă simt norocoasă când văd atâtea gânduri bune și iubire îndreptate înspre soțul meu și familie. Văd mesajele voastre, poveștile voastre și vă mulțumesc din inimă. Legătura cu voi mă ajută și sper să vă ajute și pe voi, când și eu vă văd călătoria.”

Bruce Willis și Emma Heming (4) jpg

În video-ul postat pe Instagram, Emma Heming Willis a explicat că a început dimineața plângând în hohote, mai ales că fanii i-au observat ochii roșii și umflați. ”E important să vedeți toate fazele acestei lupte. Mereu primesc mesaje cum că aș fi puternică. Mulți se întreabă cum reușesc. Ideea este că nu am de ales.” Soția actorului spune că e nevoită să se comporte responsabil și să fie cât mai matură și puternică pentru Bruce Willis și pentru cei doi copii pe care îi au împreună: Mabel, de 10 ani, și Evelyn, de 8 ani.

”Zilnic am episoade de tristețe, o simt chiar azi, de ziua lui.”, povestește Emma, care a făcut o compilație aniversară cu actorul, despre care spune că a simțit-o ca un cuțit în inimă. Bruce Willis are trei fiice și cu fosta soție, Demi Moore: Rumer, 34 ani, Scout, 31 ani, și Tallulah Willis, 29 ani. Scout a recunoscut și ea, în pe pagina sa de socializare, cât de grea este această aniversare.

”La mulți ani Regelui meu din zodia Peștilor! Maestrul dualității, atât erou de acțiune super dur, cât și tată super blând. Ce privilegiu ca acest bărbat să-mi fie tată și să mă învețe atât de multe despre viață, bucurie și mici fărădelegi”, a scris Scout.

Demi Moore şi Bruce WIllis, cu cele trei fete, Rumer, Scout şi Tallulah, în 2001 jpeg

Fiica mijlocie a actorului și a lui Demi Moore a continuat mesajul răvășitor: ”Nu e o zi ușoară, dar plină de dragoste, iar durerea noastră ne indică de fapt cât de mult iubim pe cineva. Azi le duc pe amândouă. Durerea e prețul pe care îl plătești mereu când simți atâta dragoste. Trimit iubirea mea tuturor celor încercați, cărora li s-a dilatat iubirea până în punctul în care a devenit durere. Te iubesc.”

8 demi moore si fiica sa scout willis 6 jpg jpeg

Familia lui Bruce Willis a anunțat în februarie că actorul a fost diagnosticat cu demență. În primă fază, el se și retrăsese din cinematografie, cu un diagnostic mai blând, de afazie.

Starea sa se degradează constant și familia sa se agață de fiecare clipă când îl au alături pe star.

Familia speră ca diagnosticul lui Bruce să ajute la conștientizarea acestei afecțiuni, este o boală debilitantă, care poate afecta pe oricine.

Actuala soție a lui Bruce Willis se înțelege foarte bine cu Demi Moore, fosta soție. La toate aniversările importante participă familia extinsă.

Foto: Getty/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg