Familia lui Bruce Willis se roagă pentru un miracol de Sărbători

8 decembrie, 2022
bruce - ema

Familia lui Bruce Willis speră într-un miracol la câteva luni după ce a recunoscut că celebrul actor se confruntă cu probleme grave de sănătate. Chiar și fosta lui soție, Demi Moore, încearcă să îi fie aproape în aceste momente.

„Demi a fost mereu în contact cu Bruce și Emma”, a declarat recent un apropiat al cuplului , făcând referire la actuala soție a lui Willis, modelul Emma Heming.

Având în vedere relația lor strânsă, actrița din Ghost profită de orice ocazie pentru a petrece timp cu Bruce”, asta în timp ce starul se luptă cu afazia, o boală care i-a afectat abilitățile de vorbire.

„Dacă nu este lângă el, îl sună doar ca să-i audă vocea. Ei știu că nu va fi acolo pentru totdeauna, așa că prețuiesc fiecare moment”.

Ba mai mult, perioada Sărbătorilor nu a făcut decât să apropie și mai mult clanul. „Această perioadă a fost întotdeauna specială pentru ei, așa că  tradițiile de familie pe care le iubesc continuă, cum ar fi petrecerile în pijama și nopțile de joc”, spune o sursă, menționând că fiicele lui Willis, Rumer, Scout și Tallulah , pe care le are cu Moore, și Mabel Ray și Evelyn Penn, pe care le-a făcut cu Heming, „nu își pot imagina Crăciunul fără Bruce”.

„A fost dureros să vadă cum starea i se deteriorează. Fetelor mai mari le este dor de bătrânul Bruce, care obișnuia să le tachineze în privința iubirilor lor și să le ofere sfaturi nesolicitate”.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}