Familia lui Michael Jackson a renunţat la despăgubiri

20 ianuarie, 2012

Medicul Conrad Murray a fost găsit vinovat de moartea lui Michael Jackson şi risca să bage mâna foarte adânc în buzunar pentru a plăti despăgubirile de 100 de milioane de deolari

Medicul Conrad Murray a fost găsit vinovat de moartea lui Michael Jackson şi risca să bage mâna foarte adânc în buzunar pentru a plăti despăgubirile de 100 de milioane de deolari cerute de familia starului. A primit însă o veste bună.

Familia cântăreţului Michael Jackson şi-a retras cererea prin care solicita despăgubiri de 100 de milioane de dolari din partea lui Conrad Murray, ultimul medic personal al megastarului.

Familia Jackson, inclusiv părinţii cântăreţului, Katherine şi Joe, dar şi copiii săi, Prince, Paris şi Prince Michael II, au decis să retragă această cerere, întrucât Conrad Murray este foarte aproape de a fi declarat falit, iar justiţia i-a anulat licenţa de practicare a profesiei de medic.

Iniţial, familia Jackson ceruse ca medicul, găsit vinovat de instanţă pentru ucidere involuntară, să plătească 100 de milioane de dolari, ca despăgubire pentru ce ar fi încasat Michael în cele aproape 50 de concerte pe care urma să le susţină la Londra.Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg