Familia lui Michael Jackson, din nou în doliu. Fratele mai mare al superstarului a murit neașteptat

16 septembrie, 2024

Tito Jackson, fratele mai mare al superstarului, a murit la vârsta de 70 de ani. Cântărețul era al treilea născut dintre cei zece copii ai celebrului clan Jackson, care a scris istorie în industria muzicală.

Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg

Cântăreții Motown, frații Jackson: Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972. Ei au fost cunoscuți în mod colectiv sub numele de Jackson Five, iar mai târziu, pur și simplu The Jacksons.

Michael Jackson și frații săi, Jackie, Tito, Marlon și Jermaine   Jackson Five, pe aeroportul Heathrow, GettyImages jpg

Grupul pop american Jackson Five pe aeroportul Heathrow, Londra, Marea Britanie, noiembrie 1972. De la stânga la dreapta, sunt frații Jackson, Marlon, Michael, Randy, Jackie, Jermaine și Tito. Foto: GettyImages.

Fratele mai mare al lui Michael Jackson, Tito Jackson, a murit tragic la vârsta de 70 de ani. Tito a fost al treilea din cei zece copii ai familiei de renume mondial Jackson.

Tito Jackson, GettyImages (1) jpg

Industria muzicală internațională este iarăși în doliu, căci a mai pierdut ”un titan”: pe Tito Jackson, membrul emblematic al legendarelor trupe Jackson 5 și The Jacksons.

Tito a murit la vârsta de 70 de ani, lăsând în urmă o moștenire care a atins generații de fani din întreaga lume. Potrivit prietenului de familie și manager de multă vreme Steve Manning, Tito se afla în drum din New Mexico către Oklahoma când a murit duminică.

Deși cauza oficială a morții nu a fost încă dezvăluită oficial, Steve a declarat pentru Entertainment Tonight că Tito ar fi suferit un atac de cord.

Tito Jackson, GettyImages (2) jpg

Născut Toriano Adaryll Jackson în Gary, Indiana, Tito a fost al treilea dintre cei zece copii din familia Jackson ajunsă ulterior de renume mondial, mai ales prin prisma megastarului Michael.

Tito, fiind fratele mai mare ai lui Michael și Janet Jackson, a avut un rol esențial în ascensiunea familiei la faimă.

Tito Jackson, GettyImages (3) jpg

La începuturile ascensiunii, Tito și frații săi, Jackie, Jermaine, Marlon și Michael, s-au unit pentru a forma The Jackson 5, o trupă care va redefini scena muzicală la sfârșitul anilor '60 și '70.

Cu energia lor contagioasă, mișcările de dans uimitoare și hiturile atemporale precum „I Want You Back”, „ABC” și „I’ll Be There”, Jackson 5 a captat inimile publicului din întreaga lume și a devenit un fenomen cultural.

Tito, un artist talentat, chitarist și interpret, a ridicat mult performanța grupului. După ce Jackson 5 a semnat cu Motown Records, o nouă eră s-a trasat pentru ei.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg