“Familia noastră este completă acum!” Robbie Williams (46) a devenit tată pentru a patra oară! Cântăreţul a făcut anunţul chiar de Ziua Îndrăgostiţilor

15 februarie, 2020
1 fotojet jpg jpeg

Iubirea pluteşte în aer în familia faimosului cântăreţ britanic, care s-a extins chiar de Valentine’s Day! Robbie şi soţia lui, Ayda Field, au anunţat fericiţi că îşi doreau mult al patrulea copil şi că minunea s-a întâmplat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

noname jpg jpeg

Celebrul cuplu ne-a luat prin surprindere cu anunţul făcut pe 14 februarie, care se referă la venirea pe lume a celui mai mic membru al familiei, Beau Benedict Enthoven. Ayda (40) a mărturisit că ea şi Robbie (46) au devenit din nou părinţi cu ajutorul unei mame surogat, care a adus-o pe lume şi pe fiica lor, Colette Josephine Williams sau Coco.

Soţia cântăreţului a declarat că acum, după naşterea micuţului Beau, familia lor este completă şi a postat online o fotografie adorabilă cu picioarele mititele ale nou-născutului.

10 6 jpg jpeg

“Sesizaţi vreo diferenţă? De această Zi a Îndrăgostiţilor, vrem să sărbătorim dragostea în cel mai frumos mod cu putinţă… Beau Benedict Enthoven Williams”, a declarat americanca plină de mândrie şi fericire.

“Exact ca în cazul lui Coco, el este al nostru din punct de vedere biologic, dar a fost născut de aceeaşi mamă surogat absolut minunată. Suntem atât de binecuvântaţi să-l avem sănătos şi voios în braţele noastre pe fiul nostru şi acum putem spune că suntem, în mod oficial, o familie completă”, a completat doamna Williams.

12 profimedia 0390896024 jpg jpeg

“#happyvalentinesday #surprise #familyof6 #whodathunkitinthe90s The Williams Family xx.”

Actriţa şi cântăreţul au trecut prin multe momente dificile până să devină părinţi în cazul lui Coco, care a văzut pentru prima dată lumina zilei în septembrie 2018. În octombrie 2019, Ayda a recunoscut că ea şi soţul ei îşi doreau mult cel de-al patrulea copil şi iată că dorinţa lor le-a fost îndeplinită.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în 2010 şi sunt părinţii fetiţei Teddy (7) şi ai fiului Charlton (5), pe lângă cei ai micuţilor Coco şi Beau.

Felicitări fericiţilor părinţi!

Foto - Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg