Familia regală pe motocicletă de Sărbători! Ducii de Cambridge au o felicitare de Crăciun inedită anul acesta!

19 decembrie, 2019
1 ei jpg jpeg

„Sărbători fericite!” din partea lui Kate Middleton şi a Prinţului William! Părinţii regali şi-au luat copiii din dotare, pe Prinţul George (6), Prinţesa Charlotte (4) şi pe Prinţul Louis (1), şi au realizat o fotografie memorabilă împreună, care a devenit felicitarea de Crăciun a familiei lor.

Portretul regal a fost făcut public de un membru al Royal Air Force, care a primit felicitarea chiar din partea lui Kate Middleton. Imaginea celor cinci membrii ai familiei regale britanice este una dintre cele mai reuşite şi mai amuzante de până acum, toţi pozând încântaţi pe o motocicletă vintage.

Postarea care a făcut publică felicitarea regală

11111111111 jpg jpeg

Este o tradiţie a familiei regale să facă publică felicitarea lor de Sărbători. Cea de anul trecut a fost realizată, de asemenea, toamna, dar avea o atmosferă diferită. Ducii de Cambridge şi copiii lor erau îmbrăcaţi toţi în ţinute albastre şi păreau cât se putea de relaxaţi în casa lor de vacanţă din Norfolk.

Kate, o mămică obişnuită

si asta jpg jpeg

Kate şi William au început deja să sărbătorească Naşterea Domnului. Cuplul regal a participat la prânzul de Crăciun, organizat zilele trecute de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. Middleton a ajutat şi un grup de copii să aleagă bradul de Crăciun pentru şcoala lor, după care ne-a arătat tuturor bradul sub care micuţii George, Charlotte şi Louis îşi vor găsi anul acesta cadourile de la Moş Crăciun.

George şi Charlotte de-abia aşteaptă să-şi primească darurile de Crăciun!

mici jpg jpeg

“Întreba despre brazii care îşi păstrează acele mai mult timp şi care miros frumos”, a declarat un proprietar de fermă de la care a cumpărat Ducesa bradul.

William, Kate şi copiii vor petrecere Crăciunul la Sandringham cu restul familiei regale. Cei care vor lipsi de la petrecerea de anul acesta sunt fratele lui William, Prinţul Harry, şi familia lui. În fiecare an, Regina Elisabeta a II-a îşi primeşte invitaţii la Sandringham Estate din Norfolk în ajunul Crăciunului, iar seara fiecare îşi deschide cadoul primit. După slujba de la biserică din acea zi, familia regală ia prânzul în Norfolk, după care îşi continuă activităţile festive.  

tot ei jpg jpeg

Foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg