Familia regală pe motocicletă de Sărbători! Ducii de Cambridge au o felicitare de Crăciun inedită anul acesta!

19 decembrie, 2019
1 ei jpg jpeg

„Sărbători fericite!” din partea lui Kate Middleton şi a Prinţului William! Părinţii regali şi-au luat copiii din dotare, pe Prinţul George (6), Prinţesa Charlotte (4) şi pe Prinţul Louis (1), şi au realizat o fotografie memorabilă împreună, care a devenit felicitarea de Crăciun a familiei lor.

Portretul regal a fost făcut public de un membru al Royal Air Force, care a primit felicitarea chiar din partea lui Kate Middleton. Imaginea celor cinci membrii ai familiei regale britanice este una dintre cele mai reuşite şi mai amuzante de până acum, toţi pozând încântaţi pe o motocicletă vintage.

Postarea care a făcut publică felicitarea regală

11111111111 jpg jpeg

Este o tradiţie a familiei regale să facă publică felicitarea lor de Sărbători. Cea de anul trecut a fost realizată, de asemenea, toamna, dar avea o atmosferă diferită. Ducii de Cambridge şi copiii lor erau îmbrăcaţi toţi în ţinute albastre şi păreau cât se putea de relaxaţi în casa lor de vacanţă din Norfolk.

Kate, o mămică obişnuită

si asta jpg jpeg

Kate şi William au început deja să sărbătorească Naşterea Domnului. Cuplul regal a participat la prânzul de Crăciun, organizat zilele trecute de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham. Middleton a ajutat şi un grup de copii să aleagă bradul de Crăciun pentru şcoala lor, după care ne-a arătat tuturor bradul sub care micuţii George, Charlotte şi Louis îşi vor găsi anul acesta cadourile de la Moş Crăciun.

George şi Charlotte de-abia aşteaptă să-şi primească darurile de Crăciun!

mici jpg jpeg

“Întreba despre brazii care îşi păstrează acele mai mult timp şi care miros frumos”, a declarat un proprietar de fermă de la care a cumpărat Ducesa bradul.

William, Kate şi copiii vor petrecere Crăciunul la Sandringham cu restul familiei regale. Cei care vor lipsi de la petrecerea de anul acesta sunt fratele lui William, Prinţul Harry, şi familia lui. În fiecare an, Regina Elisabeta a II-a îşi primeşte invitaţii la Sandringham Estate din Norfolk în ajunul Crăciunului, iar seara fiecare îşi deschide cadoul primit. După slujba de la biserică din acea zi, familia regală ia prânzul în Norfolk, după care îşi continuă activităţile festive.  

tot ei jpg jpeg

Foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}