Familia superbă a lui Jason Momoa (Game of Thrones). Zoe Kravitz e fiica lui vitregă

5 iulie, 2016
game of thrones season 6 spoilers  jason momoa teases the return of khal drogo 1 jpeg

Prea puţini ştiam că cel mai „dotat” cu pătrăţele bărbat din seria Game of Thrones are, acasă, în viaţa reală, doi copii frumoşi şi plini de personalitate. Dar şi că o vedetă tinerică, Zoe Kravitz, este fiica lui vitregă.

Happy family: cei trei copii

Jason Momoa are o familie minunată şi exotică, dacă privim fotografiile de pe conturile de socializare ale actorului. Starul de 36 de ani, care este căsătorit cu Lisa Bonet, mama lui Zoe, este foarte mândru de fiica Lola şi fiul Nakoa, care se înţeleg foarte bine cu sora lor vitregă. Iar Zoe se bucură de doi taţi în viaţa ei, la fel de celebri şi de fermecători: Lenny Kravitz şi Jason.

image

Cu cei doi copii cu Lisa Bonet

Originarul din Honolulu, Hawaii – care este şi model, regizor, scriitor şi producător – este însurat cu Lisa de 9 ani şi şi-a clădit reputaţia de actor cu pătrăţele datorită rolurilor precum Conan, Aquaman şi cu personajul care l-a făcut faimos în toată lumea, Khal Drogo, bineînţeles.

Nakoa-Wolf, care tocmai îl învinsese la şah

image

Pe soţia lui a cunoscut-o în 2005 prin prieteni şi i-a oferit cei doi copii binecuvântaţi de nume cu semnificaţie pe care i-am menţionat anterior: Lola Iolani pe 23 iulie 2007, cu câteva luni înainte să se căsătorească cei doi, şi pe Nakoa-Wolf Manakauapo, pe 15 decembrie 2008. Prenumele băiatului înseamnă războinic, iar numele, “forţă şi spirit” şi “ploaie”.

Lisa şi copiii ei superbi cu Jason

Şi fotografiile lor de familie arată că toată familia moşteneşte o fire nonconformistă şi liberă, căci în mai toate, ipostazele actorului şi-ale copiilor sunt de-o naturaleţe şi un exotism aparte.

image

Zoe Kravitz are 27 de ani şi este şi ea actriţă, apărând în Mad Max, Divergent şi X-Men. La fel ca şi mama ei, de altfel, care a urmat tot o carieră actoricească.

 

Aşa mamă, aşa fiică: Lisa şi ZoeRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg