Fanii au desfiinţat-o pe Mariah Carey: "Acceptă-ţi corpul, sau mergi la sală!" Replica ei este incredibilă

23 august, 2017
mariah carey jpeg

S-a îngrăşat vizibil în ultima vreme, însă nu-i pasă de ceea ce zice lumea. Apre în ţinute extravagante, care nu se potrivesc cu noua sa siluetă atât pe stradă, cât şi la concerte, ba chiar are tupeul să se expună pe coperta unei reviste celebre într-o serie de fotografii în care abuzează de Photoshop, sau îşi promovează spectacolele cu un afişat cu o poză veche cu ea, deşi în ultimii 3 ani a tot luat proporţii.

Mariah Carey, photoshopată pe coperta revistei Paper.

Fanii artistei, dar şi specialiştii în modă, au criticat-o pe artistă pentru felul în care se îmbracă, nepotrivit pentru o femeie corpolentă, cu kilograme în plus. Ba mai mult, după apariţia fotografiilor cu ea din revista Paper, în care apare extrem de slabă, prietenii virtuali au sărit cu comentarii răutăcioase, dar realiste, pe celebra cântăreaţă. "Accepta-ţi corpul aşa cum este sau mergi la sală!", a scris un internaut pe Twitter.

Aşa arată în realitate, într-un concert recent.

S-a propulsat spre o carieră strălucitoare acum 27 de ani, dar cele mai recente fotografii cu artista sunt de-a dreptul revoltătoare pentru cei care o ştiu aşa cum arată în realitate. Nu există termen de comparaţie între Mariah cea din reviste şi o artistă îmbrăcată extravagant şi cu multe kilograme în plus, cea din concerte, iar fanii nu au putut rata ocazia şi i-au atras atenţia. Diva, însă, a avut replica pregătită pentru ei. Este, în mod clar, nemulţumită de felul în care se prezintă, dar nu face nimic concret pentru a se redresa. Mulţi fani s-au declarat de-a dreptul dezgustaţi de faptul că vrea să pare ceva ce nu este: "Hahaha ... opriţi editarea fotografiilor. E ridicol. Acceptă-ţi corpul sau mergi la sală!", "Aş fi apreciat dacă s-ar fi expus exact aşa cum este şi  şi-ar fi corectat doar chestiile minore precum cicatricile, dar să îşi îndepărteze jumătate din kilograme... să fim serioşi!", sunt doar câteva dintre observaţiile fanilor.

Mereu se îmbracă nepotrivit pentru silueta sa.

Pentru a se scuza în faţa internauţilor, cântăreaţa a dezvăluit că nu are încredere în ea. "Mereu am avut o stimă scazută".  Este una dintre cele mai faimoase cântăreţe din toate timpurile, dar nu se apreciază şi nu se iubeşte: "Simt că sunt o fiinţă umană obişnuită şi merit acelaşi respect ca oricine altcineva. Întotdeauna am avut o stimă scazută şi majoritatea oamenilor nu recunosc asta", a declarat Mariah ieri. În ciuda unei cariere înfloritoare, încă mai are probleme se simte nesigură, din cauza trecutului său care a determinat-o să pună la îndoiala propria-i situaţie socială: "Am crescut diferit, am fost copilul a doi oameni din rase diferite, iar acum am tot ceea ce îmi doresc şi  nu ştiu dacă acolo îmi este locul....muzica a devenit o parte a vieţii mele care m-a ajutat să depăşesc aceste probleme. Uneori este greu să laşi garda jos."

În 2013, pe vremea când încă arăta decent.

Iar începuturile sale în muzică nu au fost deloc uşoare, aşa cum s-a întâmplat cu multe alte staturi internaţionale. În ciuda averii sale, nu poate uita de unde a plecat: "Îmi amintesc că nu a fost uşor să obţin un contract - să înregistrez în miez de noapte, să dorm pe podea în studio, să fiu falită şi să mor de foame. Mâncarea mea era atunci formată din paste cu sos pe care le împărţeam cu prietenul meu timp de o săptămână." Aceste declaraţii vin după ce a apărut pe coperta revistei Paper, vizibil photoshopată.

Foto: Arhiva OK!, Paper MagazineRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg