Fanteziile vedetelor. Cu cine îşi doresc celebrităţile să aibă o aventură?

6 decembrie, 2016
4 jpeg

Starurile îşi dezvăluie cele mai intime secrete şi ne spun pe cine consideră absolut i-re-zis-ti-bil!

image

Ariana Grande & Jim Carrey

Cântăreaţa americană nu şi-a ascuns niciodată sentimetele pentru actorul hollywoodian! De fapt, nici nu prea avea cum, având în vedere că a izbucnit în lacrimi de fericire în aprilie 2014, când şi-a întâlnit idolul.

image

Billy Bob Thornton & Jennifer Aniston

Justin Theroux ar face bine să stea cu ochii-n patru pentru că lui Billy Bob Thornton i-a picat cu tronc soţia lui! “Am o afecţiune deosebită pentru Jennifer Aniston. Şi asta de-o viaţă întreagă…”, a recunoscut actorul de 61 de ani. “Mai multe nu pot să vă spun…”, l-a făcut Billy Bob să roşească pe jurnalistul american care a cerut detalii despre interesul lui Thornton pentru Aniston. Interesantă această atracţie, având în vedere că Billy Bob a fost însurat cu Angelina Jolie, care l-a despărţit pe Brad Pitt de Jennifer Aniston!

Nicole Kidman şi Jimmy Fallon

Nicole Kidman & Jimmy Fallon

Actriţa i-a mărturisit lui Jimmy Fallon că, prin 2000, când cei doi s-au întâlnit pentru prima dată, ea era îndrăgostită lulea de el. Se pare că Jimmy nu a fost pe fază atunci, nu şi-a dat seama de intenţiile inamoratei Nicole, pentru că acum sunt amândoi căsătoriţi cu altcineva.  

image

Anne Hathaway & Jon Stewart

Altă actriţă îndrăgostită de un moderator tv este Anne Hathaway. Ea şi-a mărturisit sentimentele în 2008, când a fost invitată pentru prima dată la The Daily Show. Stewart a stricat atunci tot romantismul momentului, spunând că este prea bătrân pentru frumoasa actriţă.

image

Jake Gyllenhaal & Jennifer Aniston

Alt fan Jennifer Aniston! Jake a jucat împreună cu Jennifer în filmul The Good Girl, în 2002, şi i-au trebuit 14 ani până să recunoască cât de înamorat era actorul de Aniston la acea vreme: “Eram îndrăgostit de ea de ani de zile şi n-a fost deloc uşor să lucrez cu ea! Eram… cum pot să spun eu?!... mai bine nu mai spun nimic. A fost minunat! N-a fost totuşi dificil, asta e tot ce pot spune. Dimpotrivă,  fost un vis împlinit!”, a declarat Gyllenhaal încântat în aprilie 2016.

Meryl Streep

Meryl Streep & Will Ferrell

Asta da, surpriză, nu-i aşa? “Sunt îndrăgostită de Will Farrell! Îl ador în toate filmele în care a jucat! Tot ce vreau să spun e că Ryan Gosling ar putea fi fiul meu! Şi n-o să mă îndrăgostesc de un copil, nu-i aşa? Iar Will Farrell este un bărbat adevărat!”, a decrat actriţa pentru revista W, lăsându-ne pe toţi cu gura căscată de uimire.

Will FerrellRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg