Fără ipotecă! Vila de 55 de milioane de lire sterline cumpărată de David și Victoria Beckham în Miami

24 octombrie, 2024

David și Victoria Beckham și-au cumpărat o nouă vilă, e vorba despre un conac cu nouă dormitoare în Miami! Au plătit nu mai puțin de 55 de milioane de lire sterline!

Victoria, David Beckham  jpg

David Beckham și Victoria Beckham pare că nu au avut nevoie un credit pentru noua lor achiziție, vila de 55 de lire sterline din Miami, care are o piscină impresionantă și sală de cinema. Ei au semnat actele pe 3 octombrie și se crede că celebrul cupl „vrea să petreacă cât mai mult timp acolo”.

David, coproprietar al echipei de fotbal Inter Miami CF, are deja împreună cu Victoria un apartament de 18 milioane de lire sterline în orașul Florida. Din portofoliul lor imobiliar mai face parte și o casă în valoare de 31 de milioane de lire sterline în Holland Park, vestul Londrei.

„David și Victoria sunt bogați, dar cumpărarea unei case de 55,6 milioane de lire sterline cu bani lichizi este impresionantă. Ei o adoră și vor să petreacă cât mai mult timp acolo. Este proprietatea lor de vis și punctul culminant al întregii lor munci”, a spus o sursă pentru Mirror. Conacul are vedere la Biscayne Bay, o lagună de pe coasta atlantică a Floridei. Are nouă dormitoare, în plus față de sala mare de cinema.

Ce afaceri au David Beckham și Victora Beckham

Se spune că familia Beckham ar valora mai mult de 450 de milioane de lire sterline la începutul acestui an. David Beckham, în vârstă de 49 de ani, câștigă bani din parteneriate de marcă și acorduri de licențiere, iar firma de modă a Victoriei și-a mărit profiturile.

David Beckham a lansat Inter Miami CF în 2018, iar clubul de fotbal, al cărui jucător vedetă este Lionel Messi, ar valora acum 803 milioane de lire sterline.

Victoria Beckham, în vârstă de 50 de ani, este un simbol al stilului și un creator de modă recunoscut la nivel internațional. Ea a fost a 52-a cea mai bogată femeie din Marea Britanie în 2007. Ea a făcut parte din trupa de muzică Spice Girls, care s-a destrămat la doi ani după ce Victoria și David s-au căsătorit la Castelul Luttrellstown, Irlanda. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg