Fără programări costisitoare! Un nutriţionist francez îşi oferă planul de slăbire gratuit!

7 iunie, 2012

Ai ţinut diete peste diete, dar rezultatele au întârziat să apară? De-abia aştepţi să mergi la plajă, dar

Ai ţinut diete peste diete, dar rezultatele au întârziat să apară? De-abia aştepţi să mergi la plajă, dar nu-ţi mai place cum arăţi în costumul de baie? E timpul să apelezi la un nutriţionist.

Când regimurile de slăbire se dovedesc a fi ineficiente, iar dietele drastice provoacă nenumărate carenţe în organism, e cazul să ceri ajutorul specializat al unui medic nutriţionist. Căci, în definitiv, îţi doreşti să ai parte de o slăbire nu doar armonioasă, dar şi sănătoasă şi definitivă.

Problema apare atunci când te gândeşti la costurile mari ale vizitelor la cabinetul unui nutriţionist (datorate uneori reputaţiei de care se bucură medicul) ori la numărul mare de programări necesare, deplasarea în sine la cabinet şi, mai ales, lipsa de timp.

Dar dacă totul s-ar desfăşura rapid, eficient, fără programări şi fără deplasări? Am putea să beneficiem de un program personalizat de slăbit mult mai uşor?

Medicul nutriţionist francez Jean Paul Parisot pare să aibe răspunsul la această întrebare. Născut în Franţa acum mai bine de 60 ani, acest expert în slăbire, a practicat, atât în Franţa, cât şi în alte ţări din Europa, medicina şi chirurgia estetică. În acest cadru, a întâlnit şi a ajutat numeroase persoane care încercau, fără succes, să slăbească. În urma acestor consultaţii, avea să dezvolte o gamă completă de produse destinate combaterii procesului de îngrăşare. Tot în cadrul cabinetului său avea să descopere efortul pe care au trebuit să îl facă pacienţii săi până să ajungă să se prezinte în faţa unui nutriţionist.

Cu această observaţie, confirmată de miile de pacienţi care i-au călcat pragul cabinetului, dr. Parisot şi-a propus să ajute şi celelalte mii de persoane care suferă din cauza excesului de greutate, dar care nu se încumetă, din motive financiare sau personale, să solicite ajutorul unui medic nutriţionist.

Cu sprijinul unei echipe tinere, a pus la punct un instrument online prin care oricine poate primi, în etapa iniţială, bilanţul greutăţii, analiza comportamentului alimentar şi a cauzelor surplusului de greutate. Totul gratuit! Apoi, pe baza informaţiilor introduse, este conceput programul personalizat de slăbire.

Inovaţia dr. Parisot s-a bucurat de un succes enorm în Franta şi mii de persoane s-au înscris în program, având în vedere marele avantaj al evaluării preliminare gratuite. Acest program a pătruns acum şi în Romania şi avem ocazia să slăbim şi noi cu ajutorul acestui specialist. Mai multe detalii aici.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg