Fără scrupule! Vedete care au călcat pe cadavre ca să ajungă în top

24 octombrie, 2017
FotoJet (7) jpeg

Se folosesc de oameni, îi trădează şi totul numai în numele carierei lor preţioase sau, mai bine spus, a faimei la care au tânjit şi pe care iată că au dobândit-o! Dar cum?...

Blake Lively

image

Cine o cunoştea pe frumoasa actriţă înainte de-a deveni doamna Reynolds? În afară de mama ei şi fanii serialului Gossip Girl, nu prea mulţi. La fel de bine, nici nu prea putem vorbi despre o carieră pe marele ecran pentru actriţă până ca aceasta să joace împreună cu Ryan în Green Lantern, în 2011. Şi, în momentul în care a simţit că poate face următoarea mişcare pentru a intra în rândul A-lister-ilor, a făcut-o!

image

Cu alte cuvinte l-a sedus pe Reynolds chiar pe platourile de filmare şi, mai grav, când acesta era încă însurat cu Scarlett Johansson. Există mărturii ale unor martori că i-au văzut pe cei doi actori într-un restaurant din New York în ipostaze tandre pe vremea când Ryan era bine-mersi cu verigheta încă pe inelar. Aşadar Blake n-a ezitat să distrugă un mariaj ca să îşi facă intrarea printre superstarurile de la Hollywood, iar acum se bucură din plin de statutul de divă absolută.

Selena Gomez

image

Actriţa şi cântăreaţa s-a născut într-o familie destrămată şi a fost, drept urmare, crescută doar de mama ei, Mandy, din Texas, care avea mari planuri pentru fiica ei. Astfel, Mandy a mers cu fetiţa la casting-uri şi, pe când aceasta avea 10 ani, visurile i-au fost împlinite. Selena a primit rolul din Barney & Friends, iar, după câţiva ani, a devenit star Disney’s Channel.

image

Ani de-a rândul, mama vedetei a sacrificat totul pentru cariera fiicei sale, care cum a răsplătit-o? A concediat-o! În 2014, Gomez s-a gândit că a venit momentul să apeleze la un manager mai profesionist şi a pus-o pe liber pe mama sa, care numai de ea şi cariera ei se ocupase de ani întregi. E adevărat că Selena a devenit o vedetă şi mai mare decât era în urmă cu câţiva ani, însă Daily Mail susţine că mama ei a fost şocată de decizia fiicei ei şi, cum altfel?!, adânc mâhnită.   

Jennifer Aniston

image

Cu siguranţă că v-o mai aduceţi aminte pe fata veselă, genul “girl next door” din serialul Friends! Ei bine, ea a fost înlocuită de diva care este acum Jennifer Aniston. Nu o spunem noi, ci cei care o ştiu în amănunt pe actriţă şi obiceiurile pe care le are de când e, vezi Doamne, una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood.

image

Se pare că Jen nu ia contact cu echipa decât strict în timpul filmărilor, nu şi în pauze sau când se ia masa, no way. Ea mănâncă în rulota ei, care trebuie să fie la o distanţă apreciabilă de celelalte rulote şi nu adresează niciun cuvânt muritorilor de rând de pe platoul de filmare. Nici măcar nu participă la petrecerea dată cu ocazia încheierii filmărilor, ea e dusă şi adusă de un şofer şi contactul ei cu cei din jur e minim. Cel puţin asta susţin surse ale Huffington Post. Cât de jigniţi s-or simţi oamenii din echipa de producţie din cauza aerelor de divă pe care şi le dă Aniston, asta-i altă poveste…

Scarlet Johansson

image

Fostul ei soţ, Ryan Reynolds, spunea că pe locul I, II şi III în viaţa ei se află cariera actriţei. O să spuneţi că trebuia să o învinovăţească şi el pe ea cu ceva, când el a avut o aventură extraconjugală cu Blake Lively… Ceea ce nu e imposibil deloc. Însă ce ne facem când şi cel de-al doilea soţ al divei, Romain Dauriac, susţine acelaşi lucru?!

image

Francezul a declarat că atât el, cât şi fiica lor, Rose, erau nevoiţi să-şi schimbe întregul program în funcţie de responsabilităţile profesionale pe care le avea Johansson. Bietul om a spus că a fost şocat să afle că Scarlett, chiar şi-n aceste condiţii, şi-a dorit divorţul, la începutul anului!... Oare ce-o spune el acum, când frumoasa actriţă nu se mai satură de atenţia primită de bărbaţii tineri din jurul ei?! Probabil se convinge şi el, ca noi, că monogamia nu-i de ea!

Gwyneth Paltrow

image

Diva supremă de la Hollywood trebuie să fie Gwyneth Paltrow! Are pretenţii peste pretenţii, când îşi face prezenţa pe platourile de filmare, dă naştere unor dispute interminabile cu celelalte actriţe din filmele în care joacă şi este chiar nepoliticoasă cu cei din jur (asta ca să ne exprimăm eufemistic…)

image

Se pare că diva a călcat, la un moment dat, într-un magazin J. Crew din Hamptons, unde a cerut din senin o reducere de 30% la nu-ştiu-ce produs, iar, când vânzătoarele i-au spus politicos că nu există pentru nimeni această reducere, iadul s-a declanşat pe pământ. Gwyneth făcut un scandal-monstru, ajungând să îi facă în fel şi chip pe angajaţi. Adică nu avea ea, ditamai starul, bani ca să plătească preţul întreg sau ce?!Recente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg