Fără studii de specialitate! Vedetele româneşti care au devenit, peste noapte, actori!

5 mai, 2015
andreea 1 jpeg

Unii artişti nu se mulţumesc să exceleze într-un singur domeniu, şi vor să-şi încerce talentul şi-n alte zone. De exemplu, mulţi cântăreţi şi personalităţi TV

Unii artişti nu se mulţumesc să exceleze într-un singur domeniu, şi vor să-şi încerce talentul şi-n alte zone. De exemplu, mulţi cântăreţi şi personalităţi TV nu au studii de specialitate în domeniul actoriei, dar, bucurându-se de popularitate în rândul publicului, reuşesc să pună mâna pe contracte destul de avantajoase. Haideţi să vedem despre cine ar putea fi vorba!

Andreea Marin a jucat un rol de excepţie în filmul românesc ”Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”

A făcut facultatea de Informatică, dar s-a orientat către o carieră în televiziune. După ani la rând în care a fost poreclită ”zâna de la Surprize Surprize”, graţie emisiunii pe care o modera, Andreea Marin a decis să joace şi-n filme. Cel mai recent film în care s-a făcut remarcată este ”Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, o peliculă în care joacă alături de actori consacraţi precum Gheorghe Visu şi Dragoş Bucur.

image

Click pe următoarea!

Teo Trandafir – Sezonul 2 al serialului ”Pariu cu viaţa”

Şi-a construit o carieră în televiziune şi nimeni n-o vedea făcând altceva. Ei bine, Teo a reuşit să ne ia prin suprindere atunci când a acceptat oferta trustului PRO de a apărea ca special guest în sezonul doi al serialului ”Pariu cu Viaţa”.

image

Răzvan Fodor a fost mai întâi sportiv, apoi cântăreţ, şi-n cele din urmă, actor

A absolvit Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, dar a optat pentru o carieră în muzică. A devenit cunoscut publicului graţie faptului că a cântat în formaţia Krypton. Însă, a renunţat şi la această carieră în favoarea uneia în televiziune. În prezent, el este prezentatorul emisiunii culinare „Masterchef”.

De asemenea, Răzvan Fodor este un bun actor, apărând în numeroase producţii româneşti. Printre filmele în care a jucat se numără: ”Păcatele Evei”, ”Milionari de weekend”, ”Om sărăc, om bogat”, ”Selfie”.

image

Mihaela Rădulescu, actriţă în ”Selfie”

A fost studentă trei ani de zile la Facultatea de Artă Hyperion, însă nu a reuşit să-şi ia licenţa. De altfel, asta s-a întâmplat şi-n cazul celorlalte două facultăţi la care vedeta s-a înscris pe la 20 de ani.

Mihaela Rădulescu s-a făcut remarcată ca om de televiziune, prezentând de-a lungul anilor numeroase emisiuni în cadrul diferitor trusturi. În prezent, Mihaela este jurat la emisiunea de talente ”Românii au talent”.

Însă, vedeta şi-a încercat talentul şi-n postura de actriţă. Cel mai recent rol jucat de ea este ca mamă a unei tinere rebele în comedia ”Selfie”.

image

Smiley Şi Alex Velea ”pepenari” gay în „Selfie”

Pe cei doi i-am văzut de multe ori în colaborări muzicale, însă nu ne închipuiam niciodată că îi vom vedea pe micile ecrane în calitate de actori. Ei bine, inevitabilul s-a produs şi cei doi au apărut în comedia ”Selfie”.

„Îmi plac mult personajele astea tâmpite, de coloratură. Mai ales când am aflat că trebuie să fac un cuplu cu Alex. Noi ne distrăm şi ne place să facem personaje, să nu ne luăm în serios, să facem mişto unii de alţii. Îmi place să joc personaje mici în filme mari. Am avut o singură zi de filmare şi ne-am distrat foarte tare. Am mâncat şi pepeni, am exagerat un pic pe alocuri. Am râs cu restul echipei, noi fiind un ‘cuplu de lesbiene’. Foarte talentaţi actorii, mă bucur că este un film cu oameni tineri, despre oameni tineri“, a spus Smiley despre rolul său în filmul ”Selfie”.

Alex Velea s-a simţit şi el cel puţin la fel de bine pe platoul de filmare, unde s-a ţinut numai de glume în timpul pauzelor: „Noi ne-am distrat foarte tare la filmări. Era foarte cald. La un moment dat mi-am luat o vestă de poliţist şi încercam să dirijez circulaţia. Unii chiar m-au crezut.“

image


Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia