Farsa regală: asistenta medicală a avut şi alte tentative de sinucidere

26 decembrie, 2012

Asistenta medicală care s-a sinucis după farsa radiofonică în urma căreia a dat informaţii confidenţiale despre sarcina ducesei Catherine, era depresivă şi cu tendinţe sinucigaşe.

Asistenta medicală care s-a sinucis după farsa radiofonică în urma căreia a dat informaţii confidenţiale despre sarcina ducesei Catherine, era depresivă şi cu tendinţe sinucigaşe.

Ancheta desfăşurată de Scotland Yard în urma decesului asistentei Jacintha Saldanha, survenit la câteva zile după farsa radiofonică pusă la cale de nişte jurnalişti australieni, a scos la iveală noi informaţii. Potrivit acestora, asistenta spitalului King Edward VII, unde a fost internată Catherine Middleton, ar fi încercat să se sinucidă cu alte două ocazii, în decembrie 2011, cu o supradoză de medicamente, iar apoi a încercat să se arunce de pe o clădire.

Citeşte şi Deces misterios la Londra

Jurnaliştii care au provocat moartea asistentei londoneze, marcaţi de tragedie

Câţi bani va primi de la farsori familia asistentei care s-a sinucis în Anglia?

În urma acestor tentative, familia a decis s-o interneze la Father Muller Medical College Hospital din Mangalore, India, fiind diagnosticată cu depresie severă. Ulterior, acesteia i s-a prescris un tratament cu antidepresive.

În lumina acestor noi informaţii, sinuciderea femeii, pusă pe seama efectelor psihologice cauzate de farsa celor doi jurnalişti australieni, pare să conducă către alte concluzii. Cu toate acestea, Mel Greig şi Michael Christian nu-şi vor ierta niciodată faptul că gluma lor a condus la moartea unui om.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg