Fata mijlocie a lui Demi Moore, arestată

6 iunie, 2012

Scout, fiica actorilor Demi Moore şi Bruce Willis, a ajuns în arestul poliţiei din New York în noaptea dinspre luni spre marţi.

Scout, fiica actorilor Demi Moore şi Bruce Willis, a ajuns în arestul poliţiei din New York în noaptea dinspre luni spre marţi.

Probleme pentru Scout Willis, fiica de 20 de ani a lui Demi Moore şi Bruce Willis. Tânăra a fost arestată în New York pentru că a băut alcool în public, deşi nu are vârsta legală.

Fata consuma băutură în Union Square, luni noapte când a fost abordată de un poliţist. Studenta i-a arătat un act fals de identitate cu numele de Katherine Kelly. După alte întrebări, Scout a recunoscut care este numele ei real.

„Primul buletin pe care l-am arătat poliţiei nu era al meu. Prietena mea mi l-a dat. Nu o cunosc pe Katherine Kelly“, ar fi declarat fata.

Ea a fost reţinută întreaga seară şi eliberată a doua zi dimineţa, însă trebuie să se prezinte în faţa tribunalului din Manhattan, pe 31 iulie.

Scout este fiica mijlocie a actorilor Demi Moore şi Bruce Willis. Ea mai are două surori, pe Rumer Willis (23) şi pe Tallulah Belle (18).

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

laura4 jpg
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg