Faţa nevăzută a lui Jimmy Fallon, cel mai amuzant om din America

26 martie, 2018
Grand Opening of Universal Orlando's Newest Attraction "Race Through New York Starring Jimmy Fallon" jpeg

Jimmy Fallon (43), cu şapte ani mai tânăr decât rivalul lui, Jimmy Kimmel, rămâne preferatul telespectatorilor americani amatori de late night show.

Spre deosebire de show-ul lui Kimmel, din care fanii pot numi doar o pastilă celebră, Mean Tweets, în cazul emisiunii lui Fallon, s-au evidenţiat numeroase rubrici extrem de amuzate: Fallon invită celebrităţi să facă playback pe piese celebre, să imite alte vedete sau să se dueleze cu el în paşi ciudaţi de dans.

image

Fallon este unul dintre mulţii comedianţi trecuţi pe la şcoala de glume numită Saturday Night Live, acolo unde a ajuns în anul 1998, deoarece a reuşit imposibilul: l-a făcut să râdă pe creatorul showului, Lorne Michaels, celebru pentru faptul că era impasibil la audiţiile comedianţilor. Aici şi-a făcut ucenicia într-ale divertismentului, pentru ca, mult mai târziu, în 2009, să primească pe mână propriul lui show: Late Night with Jimmy Fallon.

Succesul absolut a fost înregistrat atunci când acest Jimmy a fost desemnat succesorul zeului Jay Leno, preluând de la acesta, în 2014, The Tonight Show.

Interesant este că aceşti doi Jimmy nu au în comun doar simţul umorului şi creşterea unui show de succes, ci şi locul de baştină şi o parte din origini. Născut tot în Brooklyn, New York, Fallon are strămoşi irlandezi, germani şi, spre deosebire de Kimmel şi partea lui italienească, aici mixul se întregeşte şi cu ceva sânge norvegian.

“Am crescut într-o familie mare şi irlandeză, care obişnuia să dea frecvent petreceri, acolo unde toţi apucau microfonul şi cântau sau spuneau o glumă. Alor mei le plăcea enorm când imitam vedete. Eram şi foarte bun la chestia asta“, îşi aminteşte Fallon.

Cu soţia şi cele două fiice

Suntem siguri că prezentatorul TV nu va renunţa la obiceiul acesta, mai ales că are acasă două fiice, care se cer distrate de cel mai amuzant om din America. Este vorba despre Winnie Rose, născută în 2013, şi Frances Cole, mai mică cu un an, ambele venite pe lume printr-o mamă surogat. Jimmy are aceste fete cu producătoarea de filme Nancy Juvonen (48), cea are deţine casa de producţie Flower Films alături de actriţa Drew Barrymore şi cu care Fallon s-a căsătorit în 2007.

Un mariaj care a avut ceva hopuri de traversat, căci în vara anului 2015 s-a zvonit că Fallon şi Juvonen urmează să divorţeze, bârfă care a venit la pachet cu cele conform cărora comediantul are probleme cu băutura, iar cei de la NBC se gândesc să-l concedieze.

Interesant este că parcursul lui Fallon din copilărie până la succesul de azi nu-şi are sursa într-o viaţă de familie nefericită, care să-l transforme, la maturitate, într-un comic mizantrop şi supărat pe lume, luând totul la mişto. Dimpotrivă, Fallon şi-a descris prima parte a vieţii ca fiind idilică, chiar dacă părinţii săi au fost puţin cam prea protectivi. Asta a însemnat că el şi sora lui, Gloria, n-aveau permisiunea să părăsească casa neînsoţiţi şi aveau voie să se plimbe cu bicicletele doar în curtea casei părinteşti.

1998. Într-o secvenţă din cadrul Saturday Night Live

„Am avut parte de-a copilărie anormală pentru un comediant (râde). Am fost foarte iubit şi am fost şi un copil fericit. Educatorul de la grădiniţă chiar a notat pe dosarul meu că zâmbesc prea mult.“ O trăsătură pe care Fallon a păstrat-o şi azi, vedeta TV având această particularitate izbitoare: râde cu toată faţa. Aşa cum era de aşteptat, mai târziu, în liceu, Jimmy primeşte deja ştampila de clovnul clasei. În sensul bun al expresiei…

Obsesia pentru programul de comedie

şi-a dezvoltat-o încă din adolescenţă, când obişnuia să privească show-ul cu religiozitate. Bine, nu tot show-ul, ci doar parţile pe care părinţii lui catolici considerau că le pot vedea şi copiii şi le înregistrau special pentru Jimmy.

În 2004, înainte să preia The Tonight Show de la Jay Leno

Dacă aţi observat multe părţi artistice în emisiunea condusă de Fallon, este pentru că acesta a avut dintotdeauna înclinaţii spre muzică, învăţând să cânte la chitară de la 13 ani. De fapt, aşa şi-a făcut Jimmy un nume în industria stand-up comedy: însoţindu-şi scenetele cu propria muzică.

E clar! În America, Fallon este the funny guy, iar acesta este motivul pentru care comediantul preferă să-şi petreacă timpul liber în… Anglia sau oriunde nu este cunoscut.

"Nu-mi mai place să-mi fac vacanţele într-un resort. Parcă aş fi plătit să distrez oamenii aflaţi într-o croazieră. Toată lumea reacţionează ceva de genul: Hei, e Jimmy Fallon la piscină! Hai să mergem să ne amuzăm cu el!'"Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg