FBI a percheziționat casa lui Donald Trump din Florida. Primele declarații ale fostului președinte

9 august, 2022
trump24 jpg

Agenții FBI au percheziționat reședința Mar-a-Lago a fostului președinte Donald Trump.

Trump a făcut, luni seară, o declarație despre asta, dar nu a dat prea multe detalii. El a spus că agenții „chiar au pătruns în seiful meu”.

„Sunt vremuri întunecate pentru națiunea noastră, deoarece frumoasa mea casă, Mar-A-Lago din Palm Beach, Florida, este în prezent asediată, atacată și ocupată de un grup mare de agenți FBI”, a declarat Trump.

„Nimic de genul acesta nu i s-a mai întâmplat vreodată unui președinte al Statelor Unite”. 

Trump a spus că a lucrat și a cooperat cu agenți guvernamentali relevanți, iar „acest raid neanunțat asupra casei sale nu era necesar sau adecvat”.

trump23 jpg

Fostul președinte a dat vina pe „democrații de stânga radicală”, așa cum a făcut-o în mod repetat în trecut.

„Este o conduită greșită a procurorului, armonizarea sistemului de justiție și un atac al democraților din stânga radicală care nu vor cu disperare să candidez la președinție în 2024”, a declarat Trump, „mai ales pe baza sondajelor recente și care, de asemenea, vor face orice pentru a-i opri pe republicani și conservatori în viitoarele alegeri de la jumătatea mandatului.

După ce a menționat că i-a fost spart seiful, Trump a vorbit despre  unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria guvernului american.

Care este diferența dintre acesta și Watergate, unde agenții au intrat în Comitetul Național Democrat? a declarat Trump. „Iată, democrații au pătruns în casa celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite”.

Trump nu era acasă la momentul raidului, deoarece și-a petrecut weekendul în Texas. Operațiunea a început luni dimineață, oficialii au vizat biroul lui Trump și zona de locuit personală, a declarat pentru CNN o sursă.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg