Feli aduce imaginile copilăriei de odinioară în noul ei videoclip

1 iunie, 2023

Pe 1 iunie, ne-amintim de frumoasele clipe petrecute în vacanțele de la bunici, când eram copii și totul era despre jocuri și bucurie.

Feli, iubire ca la piata jpg

În pragul Zilei Internaționale a tuturor Copiilor, Feli a lansat o poezie de videoclip, cu un mesaj notalgic: „Iubirea ca la piață”, o piesă neprețuită despre lucrurile cu adevărat importante în viață, dincolo de averi.

„Îmi doresc ca toți cei care ascultă piesa să realizeze că iubirea și fericirea chiar nu pot fi găsite la tarabă, la piață, nu pot fi negociate sau vândute la kilogram sau la jumătate de preț, ci ar trebui să fie căutate în altă parte. Sugestia mea ar fi ca prima oprire pentru această căutare să fie inima!”, descrie metaforic Feli mesajul noii sale piese.

Și, pentru că în inimă sălășluiesc cele mai intime sentimente, dar și cele mai dragi amintiri, artista a folosit în videoclipul care însoțește piesa imagini dintr-o copilărie nostalgică, de odinioară, când cei mici se bucurau să alerge prin iarbă, să se joace fotbal în curte, să se bată cu apă, să se dea în leagăn, să mănânce înghețată, plăcinta cu mere a bunicii sau primul pepene zemos, tăiat de bunicul. Adică toate acele clipe neprețuite trăite în natură și înconjurați de iubire.

Co-producție Cat Music și HaHaHa Production, cu muzica și versurile scrise de Feli, împreună cu Șerban Cazan și Smiley și producția muzicală semnată de Șerban Cazan, „Iubirea ca la piață” a fost compusă în 2017 pentru a „trezi” oamenii care au convingerea că fericirea stă în lucrurile materiale.

„Vindem iubirea ca la piață/Negociem pe sentiment/Sărutări la legătură/Dăm iluzii kilograme/Până dăm de faliment!/Ce frumoasă ar fi viața dacă nu am pune preț/N-am mai vinde dragostea cui nu merita/Și, da, am trăi mai multe vieți”, spune refrenul piesei al cărei clip este regizat și scris precum un scurt-metraj cu accente retro, din povești de altădată, de Vlad Oancea.Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg