Feli aduce imaginile copilăriei de odinioară în noul ei videoclip

1 iunie, 2023

Pe 1 iunie, ne-amintim de frumoasele clipe petrecute în vacanțele de la bunici, când eram copii și totul era despre jocuri și bucurie.

Feli, iubire ca la piata jpg

În pragul Zilei Internaționale a tuturor Copiilor, Feli a lansat o poezie de videoclip, cu un mesaj notalgic: „Iubirea ca la piață”, o piesă neprețuită despre lucrurile cu adevărat importante în viață, dincolo de averi.

„Îmi doresc ca toți cei care ascultă piesa să realizeze că iubirea și fericirea chiar nu pot fi găsite la tarabă, la piață, nu pot fi negociate sau vândute la kilogram sau la jumătate de preț, ci ar trebui să fie căutate în altă parte. Sugestia mea ar fi ca prima oprire pentru această căutare să fie inima!”, descrie metaforic Feli mesajul noii sale piese.

Și, pentru că în inimă sălășluiesc cele mai intime sentimente, dar și cele mai dragi amintiri, artista a folosit în videoclipul care însoțește piesa imagini dintr-o copilărie nostalgică, de odinioară, când cei mici se bucurau să alerge prin iarbă, să se joace fotbal în curte, să se bată cu apă, să se dea în leagăn, să mănânce înghețată, plăcinta cu mere a bunicii sau primul pepene zemos, tăiat de bunicul. Adică toate acele clipe neprețuite trăite în natură și înconjurați de iubire.

Co-producție Cat Music și HaHaHa Production, cu muzica și versurile scrise de Feli, împreună cu Șerban Cazan și Smiley și producția muzicală semnată de Șerban Cazan, „Iubirea ca la piață” a fost compusă în 2017 pentru a „trezi” oamenii care au convingerea că fericirea stă în lucrurile materiale.

„Vindem iubirea ca la piață/Negociem pe sentiment/Sărutări la legătură/Dăm iluzii kilograme/Până dăm de faliment!/Ce frumoasă ar fi viața dacă nu am pune preț/N-am mai vinde dragostea cui nu merita/Și, da, am trăi mai multe vieți”, spune refrenul piesei al cărei clip este regizat și scris precum un scurt-metraj cu accente retro, din povești de altădată, de Vlad Oancea.



Recente pe Ok! Magazine

Julianne Moore este Contesa de Buckingham intr o noua drama regala, Mary si George   Sky Showtime (3) jpg
andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg