Femeia care s-a căsătorit de două ori cu Elon Musk face noi dezvăluiri. Ce spune Talulah Riley despre miliardar

4 iulie, 2022
Talulah Riley și Elon Musk jpg

Aura sa de mister, dar și faptul că are o inteligență sclipitoare îl fac, desigur, un magnet pentru doamne.

Iar una dintre fostele sale soții rupe tăcerea. Talulah Riley știe că e ciudat, dar ea s-a căsătorit cu Musk nu doar o dată, ci de două ori.

Talulah Riley și Elon Musk (4) jpg

Aparent inexplicabil gestul, după ce ai fost cu cineva într-o căsnicie, ai văzut cum este, ai divorțat, ca mai apoi să te căsătorești iar, cu același? Este ciudat, dar nu nemaivăzut. Cumva, în jurul lui Musk, se întâmplă lucruri mai atipice. Cel mai recent eveniment a fost în atenția presei după ce unul dintre fiii săi a spus că decide să rupă toate legăturile cu celebrul său tată. Și și-a schimbat atât numele, cât și genul!

Talulah Riley, actrița și scriitoarea care i-a devenit soție lui Musk de două ori a lansat de curând o carte și a vorbit despre relația sa cu cel mai bogat om din lume. Ei doi au trăit o poveste tumultoasă de iubire, cu multe hopuri, timp de 6 ani, din 2010 până în 2016.

Riley a acordat un interviu cotidianului The Independent, unde a discutat despre romanul ei SF „The Quickening” și despre relația ei cu magnatul Musk: „Evident că înțeleg că pare ciudat. Dar această logică avea sens la momentul respectiv”, a spus ea, când a vorbit despre decizia lor de a se recăsători.

„Ne-am recăsătorit fiindcă mi s-a părut o prostie să fim necăsătoriți, după ce experimentasem acest statut. Era ca un obicei, oricum ne prezentam unul pe celălalt ca ”soțul meu” și „soția mea”.

Dar am realizat că nu mai era valabil și am revenit asupra deciziei.

Deși au divorțat de două ori, Riley susține că are o relație grozavă cu Musk, cei doi împărtășind o „dragoste și o conexiune foarte profundă”. „Este un prieten grozav, are grijă de mine. Ne este atât de bine acum, suntem buni unul cu altul, ceea ce e grozav. Simt pentru el o dragoste profundă”, a mărturisit Riley.

Riley apare în seriale precum „Westworld” și joacă în prezent în „Pistols”. Are o relație cu colegul Thomas Brodie Sangster, cunoscut din producțiile „The Queen’s Gambit” și „Game of Thrones”.

Elon Musk are șapte copii și a divorțat de trei ori. A avut relații cu multe femei celebre, inclusiv cu Amber Heard și Grimes. Cu Grimes, Elon Musk are doi copii și potrivit cântăreței, au o relație fluidă și au căzut de acord să facă împreună copii și în viitor, dacă mai vor.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg