Femeile celebre din viaţa lui Warren Beatty: "Mă epuiza sexual. Voia să facem amor de mai multe ori pe zi"

20 august, 2020
1 boto jpg jpeg

13.000 de femei, acesta se spune că ar fi palmarusul celebrului actor, potrivit biografului lui Warren Beatty. Actorul îşi trăieşte acum viaţa fericită de mai bine de 26 de ani alături de iubita sa Annette Bening.

Cu toate acestea, înainte de a se căsători, Warren a adus în pat câteva femei destul de celebre

De la sfârşitul anilor '50 până la începutul anilor '90, Warren Beatty a fost rareori văzut fără o femeie frumoasă la braţ.  S-a culcat cu aproape fiecare dintre colegele sale, Julie Christie, Diane Keaton, Goldie Hawn, Isabelle Adjani. Brigitte Bardot. A avut relaţii cu cântăreţe, dar şi cu modele. Despre el se spunea că nu poate să doarmă dacă nu face sex.

stanga
dreapta
2 boto jpg jpeg
3 boty1 jpg jpeg
4 boty2 jpg jpeg

Viaţa lui Warren Beatty

Beatty s-a căsătorit cu Annette Bening în 1992, iar de atunci, actriţa americană i-a oferit patru copii uimitori - Stephen (1992), Benjamin (1994), Isabel (1997) şi Ella (2000). Se pare că Beatty şi-a căutat mult dragostea adevărată, de aceea a şi schimbat femeile ca pe ciorapi.

Diane Keaton. În timpul filmărilor pentru Reds, Beatty s-a apropiat de actriţa americană Diane Keaton. Legătura lor era atât de puternică încât Warren pare că are ceva sentimente pentru ea chiar şi acum: “O iubesc. Este o combinaţie de integritate, umor , inteligenţă şi corectitudine, dar şi frumuseţe. Un comic genial”

Julie Christie. Emoţii similare îl încearcă pe actor şi în privinţa fostei sale iubite Julie. El susţine că şi astăzi, când fosta lui iubită şi soţul ei vin în oraşul său, camera lui pentru oaspeţi este întotdeauna deschisă pentru ei.

3 boty1 jpg jpeg

Nathalie Wood. Actorul crede că nu erau pregătiţi pentru o relaţie permanentă. “Deşi romantismul a durat aproximativ doi ani, iubirea a fost o „coliziune". În acea perioadă, Wood avea 23 de ani, în timp ce Warren 24 de ani, iar problema lor a fost pur şi simplu lipsa de experienţă.

Joan Collins

Gurile rele spuneau că, Warren se cupla cu actriţe celebre tocmai pentru a-şi netezi drumul către Cetatea Filmului

Collins este prima sa uşă spre Hollywood. La 22 de ani, a reuşit să o seducă pe actriţa de 26 de ani şi să-şi îi numărul de telefon; în braţele sale, ea uită de căsătoria ei eşuată, chiar dacă îi mărturiseşte prietenei sale Joanne Woodward , soţia lui Paul Newman, că o epuizează sexual.

“Deşi nu eram îndrăgostit nebuneşte de Warren, el şi cu mine eram de fapt foarte compatibili, chiar dacă avea nevoie de sex de mai multe ori pe zi.

Am şocat-o cândva pe prietena mea Joanne Woodward, care era căsătorită cu Paul Newman, când i-am spus că am nevoie de o pauză, deoarece relaţia mă epuiza. Ea m-a avertizat ea. <<Dacă ai o relaţie cu un tânăr libidinos de 22 de ani, ar fi bine să-l laşi. Altfel, el va căuta alte căi, aşa cum a fost>> ”

4 boty2 jpg jpeg

Aşa că au continuat să joace rolul familiei fericite. “Nu după mult timp, Warren mi-a propus să ne căsătorim, prezentându-mi un inel mare de aur, studiat cu perle.

Până atunci, stăteam în apartamentul lui Paul Newman din New York, unde Warren filma în sfârşit primul său film - Splendor In The Grass - cu prietena mea Natalie Wood, care era căsătorită cu Robert Wagner.

Din păcate, însă, m-am dus la Roma pentru o epopee numită Esther And The King. <<Nu vreau să mă laşi, fluturaş>>, a spus Warren cu tristeţe. “Şi, după ce am început filmarea de 10 săptămâni, m-a bombardat cu telegrame, apeluri şi scrisori, spunându-mi că i-a fost dor de mine. De asemenea, a bănuit că am o aventură, ceea ce cu siguranţă nu era adevărat. Mă bucuram de odihnă! Dar Warren a fost foarte convingător şi am zburat de trei ori să-l văd.

La a treia vizită am decis să ne căsătorim în anul următor şi am început să îmi proiectez rochia de mireasă.La început am acordat puţină atenţie zvonurilor despre o idilă în devenire între Warren şi Natalie.

Finalul a fost unul trist, dar ştiam că relaţia noastră de aproape doi ani era sortită eşecului. Căsătoria cu Warren nu ar fi durat niciodată, pentru că el iubea prea mult femeile”, spune Joan Collins.

La un moment dat, după ce a plecat de la Collins, Beatty a avut o idilă cu Cher, care încă nu era faimosă. Pe atunci avea doar 16 ani, iar Beatty 25 de ani.

Şi Brigitte Bardot i-a trecut prin pat. Actriţa spunea despre aventura ei cu starul în 1968: „Warren avea un farmec irezistibil.irezistibil. De ce aş fi rezistat eu? "

Fosta soţie a lui Burt Reynolds, Loni Anderson, a avut o idilăfierbinte cu Beatty în anii '60; chiar ea este cea care a afirmat, la vremea respectivă, că actorul se dădea în vânt după sexul în trei.Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg