Femeile din viaţa lui Antonio Banderas

3 septembrie, 2015
femeile din viata lui antonio banderas jpeg

Printre rolurile de început ale lui Banderas a fost rolul din pelicula „Tha Mambo Kings” (1992) şi rolul secundar din filmul câştigător de premiu Oscar, ”Philadelphia” (1993). Ulterior, a fost ales să joace în rol principal în pelicula ”Desperados” (1995) şi alături de Madonna în ”Evita”. De aici, drumul spre succes a fost o certitudine. Devenit un adevărat star, în jurul actorului s-a iscat o adevărată isterie, cărora puţine femei îi rezistau. Însă, el a ştiut ce vrea de la început, de aceea de-a lungul timpului nu a fost văzut în compania prea multor femei. L-am cataloga pe Banderas chiar drept un bărbat adept al relaţiilor de durată, lucru destul de rar în cetatea filmului. Haideţi să aflăm, totuşi, care au fost femeile din viaţa lui Antonio Banderas!

Femeile din viaţa lui Antonio Banderas: Ana Leza (1987 – 1996)

Antonio şi Ana s-au cunoscut în Madrid, prin intermediul unui prieten comun, care le dăduse întâlnire amândurora într-un bar, în februarie 1987. S-a dovedit a fi dragoste la prima vedere, căci cinci luni mai târziu, mai precis pe 27 iulie 1987, cei doi s-au căsătorit în biserica Sfântul Nicolae din Madrid.

Căsnicia lor a durat până în 1996, când Antonio a dorit să divorţeze pentru a avea o relaţia cu Melanie Griffith. Astfel, la începutul anului 1996 divorţul celor doi s-a pronunţat, însă relaţia lor se încheiase cu un an în urmă, când Banderas s-a îndrăgostit iremediabil de Melanie.

Femeile din viaţa lui Antonio Banderas: Melanie Griffith (1996 – 2014)

image

Antonio şi Melanie s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al peliculei ”Two Much”, în mai 1995. Deşi Antonio era căsătorit, atracţia dintre ei i-au făcut să se îndrăgostească nebuneşte unul de celălalt, ducând la destrămarea mariajului lui cu Ana Leza.

Antonio şi Melanie s-au căsătorit în mai 1996, Melanie fiind deja însărcinată cu Stella, primul şi singurul copil al lui Antonio. În luna septembrie a aceluiaşi an, Melanie a adus-o pe lume pe Stella.

În anul 2000, cuplul a început să întâmpine primele probleme maritale serioase, când Melanie este nevoită să se interneze într-o clinică de reabilitare, după ce devenise dependentă de calmante.

În 2014, Melanie Griffith intentează actele de divorţ, punând capăt mariajului cu Antonio Banderas.

Femeile din viaţa lui Antonio Banderas: Angelina Jolie în 2000 (zvon)

Fix în perioada în care Melanie a stat timp de trei luni într-o clinică de reabilitare, a apărut zvonul potrivit căruia Antonio şi Angelina Jolie, cu care filma la ”Original Sin”, au o relaţie. Cu toate acestea, această informaţie nu a fost confirmată sau infirmată de niciunul dintre cei doi actori celebri.

Femeile din viaţa lui Antonio Banderas: Sharon Stone în 2014 (zvon)

Au fost prieteni de foarte mulţi ani, aşa că nu le-a fost greu să depăşească graniţa. Cel puţin asta spun anumite guri rele, care i-au văzut pe cei doi petrecând de mama focului împreună, la doar câteva săptămâni după ce actorul spaniol s-a despărţit de soţia sa, Melanie Griffith. Nici această presupusă relaţie nu a fost confirmată.

Femeile din viaţa lui Antonio Banderas: Nicole Kimpel (2014 – prezent)

image

Şi-au început povestea de dragoste în vara anului trecut, fiind surprinşi pentru prima dată la cinema din Barcelona. "Este o femeie timidă, discretă, care n-are nicio legătură cu profesia mea, iar asta nu este deloc un lucru rău. Am fost căsătorit cu două actriţe şi am văzut că acest lucru poate naşte unele probleme. Încerc să văd unde mă duce acest nou drum, dar o fac cu precauţie, cu răbdare, fără să mă grăbesc, preţuind fiecare moment", declara pe la începutul relaţiei Antonio.

Acum, Antonio nu mai are nicio restricţie, şi îşi arată iubirea faţă de iubita de doar 34 de ani oricând simte nevoia. De curând, cei doi au fost surprinşi în vacanţă în Ischia (Italia).Recente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg