Femeile din viaţa lui Jim Carrey

30 septembrie, 2015
jim carrey cu iubita hepta 2031597 jpg jpeg

În urma evenimentului tragic care i-a umbrit viaţa actorului de comedie, să facem o retrospectivă a relaţiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului, mai mult sau mai puţin în lumina reflectoarelor. Cine sunt femeile din viaţa lui Jim Carrey şi cum s-au desfăşurat acestea?

Femeile din viaţa lui Jim Carrey: Cathriona White

„Sunt fermecător, dar mă îndop cu Prozac, când şi când“ – această replică simplă şi şocant de sinceră defineşte perfect viaţa celui mai iubit actor de comedie cunoscut, definit atât de un simţ al umorului tranşant şi multe episoade nevrotice. Femeile din viaţa lui Jim Carrey nu sunt multe şi nici au stat foarte mult în preajmă, însă nimeni nu s-ar fi aşteptat ca iubita lui de trei ani încoace, cu pauze, Cathriona White, să se sinucidă, la cinci zile după despărţirea de star.

image

Multe dintre femeile din viaţa lui Jim Carrey i-au cunoscut cu siguranţă şi latura întunecată, depresia recurentă şi nevrozele apăsătoare prin care trecea când şi când. Unele au stat mai mult, altele au plecat imediat, însă tânărul makeup artist de 28 de ani, Cathriona, a preferat să plece într-un mod sumbru şi tragic, fiind găsită fără suflare în casa ei din Los Angeles, luni dimineaţa, probabil din cauza unei supradoze de medicamente. Actorul de 53 de ani a reacţionat public la vestea morţii fostei lui iubite. ”Sunt profund întristat de moartea dragei mele Cathriona. A fost, cu adevărat, o dulce şi delicată floare irlandeză, prea sensibilă pentru acest pământ, pentru care a iubi şi a fi iubită era esenţialul. Mă gândesc la familia ei, la prieteniii care au iubit-o şi cărora le-a păsat de ea…. Cu toţii am fost loviţi ca de un fulger“.

Femeile din viaţa lui Jim Carrey, pe care le-a cunoscut graţie filmelor jucate, l-au afectat în mare măsură. Chiar el a recunoscut că a empatizat cel mai mult cu rolul lui Joel (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004), acest bărbat foarte timid, care iubeşte şi nu este iubit, rol care l-ar fi ajutat să înţeleagă multe despărţiri prin care a trecut, probabil şi din cauza depresiei de care suferă de mic.

Femeile din viaţa lui Jim Carrey: Linda Ronstadt

La doar 21 de ani, a început o relaţie cu cântăreaţa faimoasă Linda Ronstadt. Artista, acum în vârstă de 69 de ani, a fost prima iubire a lui Jim, iubindu-se opt luni de zile, în anul 1983. A fost prima iubire din lumina reflectoarelor, însă una destul de scurtă.

Femeile din viaţa lui Jim Carrey: Melissa Womer

Este şi cea cu care s-a căsătorit pentru prima oară şi care a durat ceva mai mult decât precedenta: 8 ani de zile, timp în care au conceput şi un copil, de fapt singurul copil al lui Jim Carrey: Jane Erin, care a împlinit recent 28 de ani. El şi Melissa au divorţat în 1995.

Femeile din viaţa lui Jim Carrey: Lauren Holly

image

Starul de comedie s-a îndrăgostit apoi de colega sa din primul „Dumb And Dumber“, actriţa cu care s-a însurat pe 23 septembrie 1996 pentru a doua oară în viaţa sa, însă şi acest mariaj a durat foarte puţin, nici un an de zile. Poate şi pentru că actorul nu şi-a acordat timp de revenire după o căsnicie eşuată, preferând să se arunce din nou într-o relaţie nepotrivită…

Femeile din viaţa lui Jim Carrey: Renee Zellweger

Cu faimoasa actriţă de 46 de ani, Jim s-a iubit foarte pasional, foarte intens şi pentru foarte puţin timp, din 1999 până în 2000. Cei doi au jucat în „Me, Myself and Irene“ şi chiar au apucat să se logodească, însă au anulat la scurt timp logodna. Poate şi-au dat seama că se grăbesc...

image

Femeile din viaţa lui Jim Carrey: Jenny McCarthy

Cu blonda sexy de 42 de ani, actorul s-a iubit din decembrie 2005 până în 2010, timp în care au şi locuit împreună o vreme, dar nu avea niciunul planuri de însurătoare. Cei doi au rămas buni prieteni, însă, şi până acum.

image

FOTO Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg