Femeile din viaţa lui Sylvester Stallone. Actorul şi-a înşelat toate partenerele de viaţă, dar, la un moment dat, a devenit un bărbat fidel

21 aprilie, 2020
13 stil2 jpg jpeg

A avut multe aventuri, dar o singură mare iubire.

Sylvester Stallone s-a căsătorit la 28 de ani cu Sasha Czack. Cei doi au avut doi băieţi, Seargeoh şi Sage. Mariajul a durat zece ani, dar în 1985 cuplul a divorţat. Un an mai târziu, Stallone a ajuns la altar cu actriţa Brigitte Nielsen. Se cunoaşteu doar de câteva luni când au făcut marele pas. Brigitte nu voia să se căsătorească, dar Sylvester a implorat-o. Povestea a durat doar doi ani.

5 stallone6 jpg jpeg

În 1988, actorul avea 42 de ani şi două divorţuri la activ. El a întâlnit-o pe Jennifer Flavin, care avea 19 ani „Aş vrea să vin  la tine, să vizionăm un film, să luăm cina, să mergem pe plajă sau să luăm un câine la  plimbare”, îi propunea Jennifer la acea vreme. Şi aşa au ajuns să formeze un cuplu. Stallone adora să îşi petreacă timpul cu Jennifer, dar şi cu părinţii ei. „Îmi place din nou viaţa. Jennifer a schimbat totul ”, recunoştea Sylvester la vremea respectivă. 

Cu toate acestea, relaţia lor nu a fost perfectă: “Când suntem împreună, este minunat. Când suntem separaţi, nu există nicio obligaţie, nu suntem legaţi ”, mărturisea  actorul în 1991.

Jennifer îi lua însă apărarea. „Nu sunt naivă şi ştiu ce se poate întâmpla atunci când nu sunt în preajmă. Este un bărbat de 45 de ani, nu-l pot schimba. Totuşi, nu este un câine care să mă înşele la fiecare colţ. Petrecem între cinci şi  şapte nopţi pe săptămână împreună, nu văd unde ar putea găsi timpul să mă înşele. ”

Chiar dacă se zvonea că Sylvester o trăda pe Jennifer, ea continua să vadă tot ce era mai bun în el. „Ştiu că mă iubeşte. Aceasta nu a fost niciodată o problemă ”, susţinea Jennifer Flavin.

Cu toate acestea, în 1994, Stallone s-a despărţit de Jennifer. Actorul i-a trimis o scrisoare de şase pagini prin care a încheiat relaţia lor de şase ani.

Jennifer a intrat în depresie când a primit vestea „Am plâns mult. Mi-am sunat toţi prietenii şi am curăţat apartamentul de mai multe ori pe zi. zi. Aveam atâtea poze şi lucruri de care trebuia să scap''. De asemenea, era dezamăgită că actorul nu a avut curajul să rupă relaţia atunci când erau faţă în faţă.

„Nu poţi scrie doar o scrisoare după şase ani. Nu este ca şi cum l-aş ruga să se întoarcă. Voiam doar să îi vorbesc’’, spunea ea.

6 stallone7 jpg jpeg

Ulterior, Jennifer a aflat că Stallone avea o aventură cu modelul Janice Dickinson, care a născut în 1994 o fetiţă. Sylvester a crezut că este fiica lui, dar un test AND avea să scoată la suprafaţă crudul adevăr, nu avea nicio legătură cu copilul. Actorul a considerat că a fost minţit şi a rupt legătura. Au urmat apoi alte câteva modele. S-a logodit chiar cu Angie Everhart, dar relaţia lor nu a durat.

În 1995, Jennifer şi Sylvester s-au împăcat . iar în 1996 a venit pe lume primul lor copil, o fetiţă. Cei doi s-au căsătorit în anul următor. „Am avut pare de două lucruri minunate în ultimul an: naşterea frumoasei noastre fiice, Sophie Rose, şi căsătoria cu Jennifer, care este o mamă grozavă şi ştiu că va fi o soţie la fel “, declara Sylvester în acea perioadă.

8 stallone9 jpg jpeg

În prezent , Jennifer şi Sylvester locuiesc în  Los Angeles şi au trei fete.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}