Feminitatea are forme sexy! Cele mai voluptuoase vedete

11 aprilie, 2016
2015 iHeartRadio Music Festival   Night 2   Show jpeg

Slabă sau cu forme rotunde? Măsurile 90-60-90 sunt de dorit doar pe pasarelă - şi nici acolo, în ultima vreme, căci stricteţea măsurii zero este tot mai mult înlocuită cu îmbrăţişarea voluptăţii, simbol al feminităţii şi al sex-appealului. Feminitatea are forme, aşadar, iar vedetele cele mai înzestrate la acest capitol o ştiu prea bine – de aceea au reuşit să devină sex-simboluri care se abat de la regulă.

Care sunt cele mai voluptuoase vedete de la Hollywood? Iată...

Dita Von Teese

Regina burlescului este iconul siluetei clepsidră. Formele rotunde pe care şi le afişează cu mândrie au desemnat-o un icon al sex-appealului. Ba mai mult, bruneta ce-aminteşte de pin up girls şi-ar fi dori să fie şi mai voluptuoasă de atât. Însă nu ne-am dori să devină o Kim Kardashian...

Dita von Teese este regina show-urilor burlesque, în care interpretează foarte sumar îmbrăcată

Christina Hendricks

În cazul ei, părerile sunt împărţite: unii o consideră grăsuţă, alţii foarte sexy. Formele voluptuoase s-au conturat în timp ce lucra ca model în Italia. Actriţa, acum în vârstă de 40 de ani, a mărturisit că a mâncat paste şi a băut cappuccino, ceea ce i-a adus 6 kg pe corp: “Îmi place mult cum mi-am schimbat imaginea şi cum am ajuns să arăt mai feminină şi sexy”.

Christina Hendricks joacă în serialul Mad Men

Beyoncé

Queen B. este un idol pentru femeile din întreaga lume, nu doar prin muzica de badass girl, ci şi prin coregrafiile seducătoare şi site-ul său de trendsetter fashion. Beyonce este una dintre cele mai voluptuoase vedete care demonstrează că feminitatea înseamnă forme sexy şi rotunde!

Beyonce este regina hot a muzicii pop!

Sofia Vergara

Dinspre breasla de actriţe hot, starul din Modern Family a devenit faimoasă atât pentru simţul umorului, dar mai ales pentru formele sale generoase. Bustul proeminent şi şoldurile conturate sunt cele după care fanii o recunosc imediat. Şi şi-a găsit un soţ pe măsură, în persoana lui Joe Manganiello. “În Columbia, toate femeile sunt voluptuoase şi aşa se presupune să fii şi tu. Nu vrei să fii slabă când toate neamurile tale sunt sirene!”, spunea Sofia despre formele ei irezistibile.

Sofia Vergara arată foarte sexy în rochiile-sirenă

Shakira

Deşi este mult mai discretă decât alte vedete cu forme voluptuoase, şoldurile ei sunt celebre printre fanii cântăreţei. Trupul ei este conturat de forme sexy şi feminine, care i-au conferit statut de sex-simbol muzical de-a lungul anilor. Şi-acum, şoldurile ei încă atrag atenţia în videoclipurile sale picante!

Shakira într-unul dintre videoclipurile sale recente

Jennifer Lopez

Jennifer din spate...

La 46 de ani, diva sexy a muzicii pop arată WOW! Îşi antrenează formele constant şi chiar şi-a asigurat fundul pentru 27 de milioane de dolari! Ce mai vrem? E clar că pe locul 1 al celor mai voluptuoase vedete este J.Lo, de asemenea şi una dintre cele mai dorite femei din lume…

Şi din faţă, arătând incredibil!

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi