Fenomenul The Kelly Family: Ce s-a ales de Paddy şi Angelo Kelly şi cum arată ei acum?

17 decembrie, 2015
paddy si angelo jpeg

Nu poţi să separi hiturile anilor ‘90 de muzica celebrei familii Kelly. The Kelly Family, mai pe limba cunoscătorilor, acel grup muzical cu rădăcini irlandeze şi americane, format din mai multe generaţii ale familiei Kelly

image

Nu poţi să separi hiturile anilor ‘90 de muzica celebrei familii Kelly. The Kelly Family, mai pe limba cunoscătorilor, acel grup muzical cu rădăcini irlandeze şi americane, format din mai multe generaţii ale familiei Kelly, cu un stil de viaţă gipsy şi o vestimentaţie retro.

Paddy şi mezinul Angelo Kelly erau soliştii principali ai grupului, acei băieţi cu chip de înger şi plete blonde superbe, care au interpretat mare parte din hiturile formaţiei: An Angel, I Can’t Help Myself, Fell in Love with an Alien, NaNaNa, Roses of Red, Every Baby şi multe altele. Cât despre succesul acestui grup pop-rock şi folk, aproape că l-a egalat pe cel al trupei Spice Girls în unele ţări precum Germania, Belgia, Polonia, Spania şi în Scandinavia, chiar şi astăzi clipul hitului I Can’t Help Myself adunând peste 12 milioane de vizionări pe Youtube.

Michael Patrick („Paddy”) Kelly, starul trupei „The Kelly Family”, acum în vârstă de 38 de ani, este ceea ce eu aş numi un artist semi irosit. Asta deoarece acest cântăreţ cu voce uşor rock şi cu o fizionomie care i-a atras numeroase admiratoare în vremea lui de glorie s-a retras, într-o primă fază, din muzică, la 27 de ani, pentru a se călugări. Ei bine da, singurul membru al familiei Kelly pe care vocea şi înfăţişarea l-ar fi putut ajuta să-şi continue cariera în muzică a ales această cale, devenind fratele John Paul Mary, în ordinul francez Sf. Ioan. Din fericire pentru cariera lui muzicală, la sfârşitul anului 2010, Paddy a părăsit mânăstirea şi s-a întors la muzică. Mai mult, artistul a renunţat chiar şi la jurământul de castitate, căsătorindu-se pe 13 aprilie 2013 cu o fostă iubită din copilărie, Joelle Vereet, în Irlanda. Azi, la mai bine de zece ani de la lansarea primului său album solo, Paddy Kelly lansează un nou disc, Human, cu un stil muzical pe alocuri diferit, deşi ritmuri pop-rock regăseam şi la formaţia care l-a făcut celebru. Ascultă mai jos noul lui single!

image image

Angelo Kelly, pe de altă parte, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit mult mai devreme decât fratele lui mai mare, soţia lui, Kira, dăruindu-i cinci copii, trei băieţi şi două fete. Şi tot spre deosebire de Paddy, Angelo a pierdut, pe măsură ce s-a maturizat, lupta cu kilogramele, arătând astăzi destul de pufos. Şi el continuă să cânte, după modelul fostei The Kelly Family, împreună cu soţia lui şi copiii mai mari, în special în spectacole dedicate Crăciunului. Şi tot pe modelul The Kelly Family, copiii lui au toţi părul lung. Fooarte lung.

image


Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg