Fergie, de nerecunoscut la 43 de ani! Aspectul ei fizic nu mai aminteşte deloc de bomba sexy care era odată

26 octombrie, 2018
1 gettyimages 963873520 jpg jpeg

În ultimii ani, viaţa lui Fergie a fost precum o adevărată poveste de film. A avut o familie fericită, a făcut în urmă cu cinci ani un copil cu Josh Duhamel, dar avut în acelaşi timp şi probleme cu drogurile, iar anul trecut s-a despărţit de soţul ei.

La sfârşitul lui 2017, Fergie a recunoscut în cadrul unui interviu toate problemele pe care le-a avut şi a vorbit despre succesul pe care l-a avut cu trupa Black Eyed Peas, când ea era o bombă sexy, iar piesele formaţiei cucereau topurile din întreaga lume.

image

Din păcate pentru Fergie, artista care în primăvara acestui an a împlinit 43 de ani nici măcar nu mai aminteşte de cântăreaţa care în urmă cu aproximativ 10 ani le aprindea imaginaţia fanilor. Dacă pe vremea când lansa piese ca „Pump it“, „Where is the love“ şi „Let’s get it started“ reuşea să atracă toate privirile datorită fizicului de invidiat, acum demonstrează că problemele pe care le-a avut şi-au lăsat amprenta asupra ei.

Recent, paparazzi au fotografiat-o pe Fergie pe străzile din Santa Monica, iar cântăreaţa pare de nerecunoscut. Îmbrăcată în trening şi având câteva kilograme în plus, Fergie a părut serioasă pe stradă şi a zâmbit doar când s-a întâlnit cu unele persoane cunoscute şi când i-a văzut pe paparazzi.Recente pe Ok! Magazine

Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg